Cautare

93 de rezultate pentru "ursu" (2.79 secunde)
Cu ocazia acestui eveniment cultural, vor expune lucrari artisti plastici calaraseni, precum: Jimmy Stanescu, Cornel Ursu, Valentin Lapadat, Codrin Cardu, Bogdan Georgescu, Nicolae Dumitru, Victor Grigore si Mihaela Melehat.
Jimmy Stanescu, Codrin Mihai Cardu, Vasile Grigore, Cornel Ursu, Lapadat Florin Valeriu, Mihaela Melehat, Dumitru Nicolae, Bogdan Georgescu si Noni Stefanescu.
Printre cei prezenti la eveniment s-au aflat si Valentin Parnic, directorul Muzeului Dunarii de Jos, precum si artistii plastici Jimmy Stanescu si Cornel Ursu.
Hurezeanu si Ursu. Unul a fost consilierul lui Nastase, alalalt n-a mai ajuns. O sa ma intrebe de tine. O sa le spun si lor realitatea:
"Adevarul” a etichetat iesirea lui Basescu in editorialul semnat de Adrian Ursu, "Un presedinte complicat”: "Traian Basescu isi foloseste darul vorbirii pentru a amorsa false teme de dezbatere politica, dind de lucru prietenilor si dusmanilor deopotriva.
Grosz - Kanda, Mathaus, Avram, Tala - D. Iancu, Harfas - P. Costea, Ursu, Steau - Gaspar; Rezerve: Bumbar, Maxim, Covaci, Campean, Domsa, Noian; Antrenor: Flavius Boroncoi
Pentru un jurnal antisistem, Gheorghe Ursu a murit in beciurile Securitatii. Dar mai grav este ca acum se neaga vehement ca acei scriitori, acei membri ai "intelighentiei romanesti" acceptau, se raliau si se confundau la un moment dat cu sistemul pe care il injurau pe la colturi.
Cum cainii latra si ursu trece, asa si cu oficialii clujeni: si-au vazut linistiti de drum, au investit masiv in noul stadion si in echipa - ca doar sunt campionii Romaniei, nu?
Ursu, 11. P. Costea - 15. Gaspar REZERVE: 1. Bumbar, 5. Domsa, 20. Covaci, 24. Campean, 77. Noian, 2. Tala, 25.
Grosz - Kanda, Matricardi, Avram, Maxim - Harfas, P.Iancu - Ursu, Gaspar, P.Costea - Domsa; Antrenor: Bumba, Campean, Covaci, Mathaus, Noian, Tala, Steau;
Ursu l 5. Domsa Rezerve: 99. Grosz, 2. Tala, 20. Covaci, 24. Campean Absenti: Matricardi (incert) Antrenor: Flavius Boroncoi Stadion:
TAROM a fost o vaca de muls pentru diferite grupuri si foarte multe contracte s-au facut doar ca "asa era bine" - spune, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Digi24.ro, directorul general al companiei, Mihaita Ursu, revenit la sefia TAROM din ianuarie anul acesta.
Ursu Rezerve: R. Pop - Farcas, Sirghi, D. Panait, Cruceru, Mitoi, K. Fatai, Zivulic, A. Nica Antrenor: Dorinel Munteanu Stadion:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com