Cautare

93 de rezultate pentru "ursu" (2.92 secunde)
Este vorba despre viceprimarul Teodor Sas, Gheorghe Albastroiu, Dorel Marinescu, Radu Marin, Constantin Ursu si Iulian Stefanescu. Cel de-al saptelea este tot un consilier ramas fara partid.
Este vorba despre viceprimarul Teodor Sas, Gheorghe Albastroiu, Dorel Marinescu, Radu Marin, Constantin Ursu si Iulian Stefanescu. Cel de-al saptelea este tot un consilier ramas fara partid.
Adica, Razvan Dumitrescu, Oana Stancu si Adrian Ursu sunt cei mai tari pe langa premierul Ungureanu, ei au facut presiuni sa fie revocat Blejnar.
Cum Antonie Solomon este primul pe lista, dar a anuntat ca nu vrea sa fie consilier, din partea UNPR vor intra in consiliul local Sebastian Raduletu, avocatul lui Antonie Solomon, Teodor Sas, Mihail Genoiu, Doru Stanescu, Marin Radu, Constantin Ursu si Dorel Marinescu.
Si draga de Udrea, plus fetele cu vanzari anterioare, fratele Mircea si Basescu insusi.Comunicarea USL nici n-ar trebui sa se oboseasca, au totul de-a gata de la Oana Stancu, Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stanciulescu si ceilalti jurnalisti de elita.
Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii "Sinteza zilei" motivele pentru care, impreuna cu Adrian Ursu, au luat decizia de a trimite aceasta scrisoare deschisa presedintelui american Barack Obama si secretarului de stat John Kerry.
In randul persoanelor fizice din categoria inventatorilor si a inovatorilor, pe lista de inscrieri a expozantilor la INVENTIKA 2006 se pot regasi nume precum Neculai Petcu, Mircea Ciuhrii, Aurel Tudorica, Ianache Apostol, sotii Mihail si Nina Poleacov, Adrian Laculiceanu, Ion Nemes, Dana Jianu, Gabriel Moagar Poladian, Benoni Ursu, Ion Covalenco, Claudiu Sutan, Ciprian Ghiocea, Ion Valcu, Stefan Radu, Ion Delca, Florin Pricop, sotii Ioana si Dumitru Popescu, Constantin Parsan, etc.
Motiv pentru care i-a si concediat, peste noapte, pe doi ziaristi de mare succes, respectiv Oana Stancu si Adrian Ursu.
De la 21:00 - a fost dezbatuta tema cand si daca romanii isi vor primi tara inapoi, editia speciala moderata de Gabriela Vranceanu Firea si Mihai Gadea continuand pana la ora 24:00, alaturi de invitati precum Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stancu, Carmen Avram, Valentin Stan si noii prezentatori de stiri ai Antenei 3, Mircea Badea si Dana Grecu.
● In trust, esti si director de integrare editoriala. Ce presupune asta? ●
● Meseria asta ti-a adus un infarct... ● Da, si multe satisfactii. ● Merita? ● Merita dintr-un singur motiv, pentru ca meseria asta nu poate fi facuta decat daca esti pasionat de ea.
● Sau Andreea Marin si Stefan Banica... ● Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
● Cu ocazia episodului despre Elenele din istoria Romaniei. Cum a fost perceput de public? ● Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta.
In plus, i-a spus "sa va fie rusine", pentru ca omul, fiind intrebat in tir continuu, cand de Gadea, cand de Ursu si intrerupt la infinit, a spus ca e o atitudine stalinista.
Ii asteptam pe cei pasionati de business cu mult mai multe informatii pe TV si online" - Adrian Ursu - Director Integrare Editoriala Intact Media Group.
A fost necesara interventia organelor de ordine pentru identificarea faptuitorului. Dupa cum afirma realizatorul tv Adrian Ursu: "Pare sa fie un atentat revendicat...
Adrian Ursu este cel puzin neutru, daca nu o va vira si el catre corul criticilor'', iar ''Mihai Gadea se vrea neutru'', scrie reportervirtual.ro.
1.Un secol in slujba oinei, premiu oferit de doamna Iulia Grumazescu de la Muzeului Satului, pentru domnul Andrei Ursu care a fost reprezentat de fiul sau;
Sergiu "Corbu" Boldor, Adrian "Șoimu" Bologa, Dan "Ursu" Olar, Lucian Simon, Igor Antoniuc si Ciprian Musat, pornesc prin tara pentru a spune povesti pirateresti.
Dan "Ursu" Olar, Sergiu "Corbu" Boldor, Adrian "Soimu" Bologa, Igor Antoniuc si Ciprian Musat sunt pregatiti sa celebreze casatorii medievale, cu durata optionala, de o noapte sau de o viata.
google-analytics.com