Cautare

93 de rezultate pentru "ursu" (3.34 secunde)
Adrian Ursu: ... ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National: ... • Adrian Ursu:
La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto): ... Jurnalistul Adrian Ursu aduce si el acuzatii de cenzura.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
Samabata seara, de la 7 fara 10, a fost prima emisiune pe post de "Ora de foc", zisa "Exces de putere", a Oanei Stancu, secondata de Adrian Ursu, la Antena 3. ... Ursu s-a enervat.
Adrian Ursu:
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Realizatorul TV Adrian Ursu (foto), in varsta de 41 de ani, a suferit un infarct miocardic luni, dupa ultima sa emisiune, la scurta vreme dupa ce a parasit redactia Realitatii TV, el acuzand, brusc, o stare de rau generalizat, pe fondul oboselii si al stresului.
In acelasi timp, Adrian Ursu - redactor-sef al publicatiei in ultimul an - a fost promovat director editorial al Realitatea TV si va continua sa realizeze emisiunea din prime time.
Pentru a-i demonstra lui Basescu relatia de dusmanie cu Vantu, Ghita a trebuit sa-i faca pe plac lui Basescu si i-a dat afara pe Oana Stancu si pe Adrian Ursu, care avusesera o campanie agresiva impotriva Elenei Udrea.
Jimmy Stanescu, Codrin Mihai Cardu, Vasile Grigore, Cornel Ursu-Dobrogea, Lapadat Florin Valeriu, Mihaela Melehat, Dumitru Nicolae, Bogdan Georgescu si Noni Stefanescu. ... Cornel Ursu-Dobrogea: "Pacat ca lucrarile, peste 50 la numar, nu au putut ramane la Teatrul Ginta Latina din Chisinau macar doua saptamani!" Cornel Ursu-Dobrogea, artist vizual:
Cornel-Ursu Dobrogea: ... Ma bucur ca ma numa, si de data aceasta, printre expozanti", ne-a spus Cornel Ursu-Dobrogea.
Apoi, in 2017, am avut o expozitie intitulata Zambete si grimase, alaturi de Cornel Ursu Dobrogea. Dupa aceea, in acelasi an, am participat alaturi de Codrin Cardu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Florian Valsan si altii.
Este vorba despre consilierii judeteni Paul Ichim, Emil Tuicu si Ursu Nicusor. ... 3 - 2 De altfel, raportul de forte raminea neschimbat si in celelalte doua comisii, din care fac parte ceilalti doi ex-democrati, Nicusor Ursu si Emil Tuicu.
Poate ca ati urmarit emisiunea Oanei Stancu plus Adrian Ursu, "Exces de putere", probabil cea mai dura emisiune de ancheta politica - adica de devoalare a coruptiei in toate ramificatiile ei - programata sambata seara, de la sapte fara un sfert, cand lumea are cu totul alta preocupare.
Moldova", afirma Viorel Ursu, analist moldovean la Open Society Institute de la Bruxelles. ... "In mod cert, este inceputul a ceva nou", afirma Ursu, apreciind ca "diferenta dintre comunisti si viitorul guvern este uriasa, fie si numai in ceea ce priveste mentalitatea".
Ca argument, jurnalista crede ca modul in care au fost "lansati" la Antena 3 Oana Stancu (plecata din trustul lui Felix, in trustul lui SOV, apoi, returnata) si Adrian Ursu ilustreaza faptul ca Sebastian Ghita le-a suspendat emisiunea de foc, cu dublu scop:
Ii asteptam pe cei pasionati de business cu mult mai multe informatii pe TV si online" - Adrian Ursu - Director Integrare Editoriala Intact Media Group.
Au fost admirate picturile lui Jimmy Stanescu, Ioan Silviu Soare, Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Corneliu Ursu, Laura Culea, Petronela Milea, Florin Vilsan - artisti plastici din Calarasi, dar si Otilia Anastase si Mirelle Astrid Popa din Bucuresti, precum si Nestor Damaso del Pino din Las Palmas de Gran Canaria.
Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si alte tinere talente in ale caricaturii;
"Eu am semnat-o impreuna cu colegii mei Adrian Ursu si Mircea Badea", a spus Mihai Gadea. ... Mircea Badea, Mihai Gadea & Adrian Ursu Exista persoane care spun ca au intampinat dificultati atunci cand au vrut sa semneze petitia online.
google-analytics.com