Cautare

10342 de rezultate pentru "um 02418 bucuresti" (8.18 secunde)
Vedeta a sosit acum 2 zile in Romania pentru concertele de la Iasi, Bucuresti si Cluj, staff-ul acesteia avand grija sa transmita organizatorilor cerintele artistei pentru perioada sederii in tara noastra!
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... SORIN ZLAT TRIO - Monaco Jazz Grand Prize Winner MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Cea mai antrenanta serie de concerte continua pe 28 februarie 2014 pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
Este si fondatorul Muzeului Benzii desenate din Bucuresti si coordonatorul unui volum despre istoria benzii desenate romanesti. ... Acest proiect cultural este finanțat in cadrul Programului cultural Bucuresti Oras participativ de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti ARCUB.
Areta Sandru (25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - 18 mai 1991, Bucuresti) este o prozatoare. ... La Bucuresti va absolvi in 1969 Liceul I.L. ... - Jurnal de una singura, Bucuresti, 1980; - Jur ca voi spune adevarul, Bucuresti, 1983; - Glontul de portelan, Bucuresti, 1984; - Magazinul de clepsidre, Bucuresti, 1987;
Papa in Romania/ Bucuresti - prima etapa a vizitei apostolice a Suveranului Pontif Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de 3 zile a Suveranului Pontif in tara noastra.
Tribunalul Bucuresti judeca dosarul lui Dan Voiculescu referitor la privatizarea ICA Tribunalul Bucuresti reia vineri dezbaterile in dosarul privatizarii Institutului pentru Cercetari Alimentare (ICA), in care unul dintre inculpati este liderul conservator Dan Voiculescu, potrivit Agerpres.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
Statia RATB Piata Presei Libere, "la capatul lui 41", nu pare sa fie cel mai bun loc de asteptare din Bucuresti.
Cei de la Geografie Mentala va propun sa raspundeti la un chestionar pentru realizarea unei noi harti a fricii din Bucuresti, dupa ce la inceputul lui 2012 acestia realizau o harta a fricii in Bucuresti, bazata pe un chestionar din 2010-2011, la care au raspuns 653 de respondenti alesi in mod aleatoriu.
Astfel, in Bucuresti, vantul a doborat mai multi copaci, inclusiv unul in curtea Institutlui Cantacuzino, unde arborele rapus de vant a spart si o fereastra, potrivit B1 Tv.
Burger Bar (Bucuresti) Burger Box (Bucuresti) Burger Van (Bucuresti) Bistro de l'Arte (Brasov) Ludic (Bucuresti) Modelier (Bucuresti) Old Brick Pub (Bucuresti) Lista completa a restaurantelor va fi anuntata saptamana viitoare Va reamintim ca primul festival dedicat burgerilor din Romania - BURGERFEST - va avea loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Capitala.
In perioada 12 - 15 noiembrie 2015, sub auspiciile Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Geografie va gazdui conferinta aniversara Environment at CrossrOads:
Incheierea proiectului multi-regional OTP Antreprenor, derulat de OTP Consulting Romania si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti Rezultatele, concluziile si ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia au fost prezentante recent in cadrul conferintei Start-up, don't stop!
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. ... Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va beneficia de un weekend pentru doua persoane in Bucuresti.
PROGNOZA METEO pentru BUCURESTI. Vremea se raceste si devine instabila VREMEA IN BUCURESTI. ... VREMEA IN BUCURESTI MARTI, 19 APRILIE. ... VREMEA IN BUCURESTI MIERCURI, 20 APRILIE. ... VREMEA IN BUCURESTI JOI, 21 APRILIE. In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu nori putini pe cer si vant cel mult moderat.
Sorin Rosca Stanescu) Este extraordinar de interesant cum au reactionat liderii politici de la Bucuresti sub presiunea demonstrantilor, care solicita o foaie de parcurs pentru realizarea reunirii Basarabiei la patria-mama.
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. ... Carla Dinu) Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19:00, din Piata Constitutiei, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
Maxima absoluta a lunii octombrie la Bucuresti este de 35,5 grade, inregistrata in 2 octombrie 1952, la statiile meteorologice Bucuresti - Filaret si Bucuresti â€" Afumati.
Pe site-ul oficial al Ahiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), biroul de presa al acestei institutii a publicat un comunicat de presa referitor la plangerea depusa la CEDO, privind desfiintarea cladirii din apropiere - Cathedral Plaza. ... Bucuresti, nr.
FLORIANDRA de 20 de ani, ambii din Bucuresti, care au sustras dintr-un magazin un pistol de jucarie pentru copii cu capse, in valoare de 46 lei si mai multe articole de imbracaminte dintr-un alt magazin, in valoare de 300 lei, ambele situate im incinta complexului comercial.
google-analytics.com