Cautare

513 de rezultate pentru "um 01643 pitesti" (3.41 secunde)
El s-a referit in acest sens la contracte ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) in perioada in care institutia era condusa de un director "coleg de facultate cu Cocos", la firmele de eliberare a avizelor medicale si de transport al muncitorilor in Spania si de societatile de dezinfectare in timpul gripei aviare, a caror activitate ar fi fost sprijinita tot de omul de afaceri Cocos, precum si la autostrada Bucuresti-Pitesti, unde o parte din lucrari au fost adjudecate de Euroconstruct, controlata de patronii restaurantului Golden Blitz.
Viitoarea firma, denumita Petrochemical Arges, va concentra activitatile petrochimice din rafinaria Arpechim Pitesti. Arpechim si Petrobrazi sunt cele doua rafinarii ale companiei Petrom.
Vicepresedintele national al PNL, deputatul de Arges Adrian Miutescu, a declarat ieri la Pitesti ca partidul sau nu trebuie sa dea dovada de vendeta politica fata de seful statului si sa-i raspunda cu o moneda similara celei pe care Traian Basescu i-o aplica lui Calin Popescu-Tariceanu.
Sa vina acum, poate sa treaca pe aici (zona A1), pentru ca este la Pitesti. Se poate opri 15 minute sa vorbeasca cu noi", a spus Hagiu.
Totodata, s-a luat legatura si cu UM 02405 Pitesti, dupa ce un constantean a reclamat ca nu i-a fost eliberata adeverinta solicitata pentru probarea efectuarii stagiului militar, in vederea recalcularii pensiilor.
Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu a fost prezentat oficial, duminica, la Vila Florica din Stefanetti, in calitate de proaspat membru al organizatiei PNL Pitesti si candidat pentru Senat.
Actorul Mircea Diaconu a fost prezentat oficial drept candidat al PNL in Colegiul senatorial din nordul judetului Arges, duminica, in cadrul unei conferinte de presa extraordinare, organizata la Pitesti.
Voiculescu spune ca se astepta ca presedintele sa se refere la problemele de la Dacia Pitesti, la problema pierderii locurilor de munca in conditiile crizei economice si sa incerce sa ofere un raspuns la aceste situatii.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca trimiterea lui in judecata de catre procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, este o intentie de sicanare, deoarece se stie ca pe 17 februarie are loc procesul in care edilul e acuzat pentru luare de mita.
Si Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu are libere cinci posturi pentru cei care vor sa devina jandarmi, Academia Tehnica Militara Bucuresti - 21, iar Scoala Militara de Maistri si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I" Pitesti - patru.
Termocentrala Romag-Termo, fabrica de apa grea RomagProd, Sucursala Cercetari Nucleare Pitesti si SITON (Sucursala de Inginerie Tehnologica pentru Obiective Nucleare).
Cu toate acestea, Autostrada Soarelui a fost practic goala fata de traseul Bucuresti-Giurgiu sau Bucuresti-Pitesti, ceea ce inseamna ca bucurestenii au ales Bulgaria si muntele.
Capii Politiei se vor delecta cu vinurile produse la Cramele Odobesti Focsani si Halewood Pitesti, care vor livra 12 soiuri de vin catre comandamentul de vacanta de la Meridian, potrivit contractelor incheiate de MAI cu firmele amintite pe 20.
Chiar si ieri, la Pitesti, unde si-a lansat o carte, Adrian Nastase a fost intrebat, din nou, despre ce-l diferentiaza de ceilalti aspiranti la sefia PSD.
Ordinul, semnat de prefectul Georgescu marti seara, dar comunicat primariei si primarului Solomon la sediul IPJ Pitesti, constata suspendarea de drept a mandatului de primar al municipiului Craiova pana la 31 martie 2010.
Pedelistii au raspuns prin consilierul Gheorghe Albastroiu, care a spus ca, in cazul ambelor sedinte extraordinare, consilierii PD-L au asteptat rezultatul proceselor de la Pitesti pentru a nu delega atributiile, iar Antonie Solomon sa revina in Craiova a doua zi.
Nascuta in Pitesti, in varsta de 42 de ani, Teo Trandafir a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Sectia araba-engleza.
De asemenea, vom da un mesaj foarte clar colegilor nostri de la Arges, deoarece intalnirea este la Pitesti, care se afla intr-o batalie care a devenit tipica pentru Romania anului 2010:
As propune o mai multa prudenta in abordarea disputelor firesti, ideologice, cu cei care se afla, de asemenea, in opozitie, si sa gasim un limbaj comun in eforturile noastre‘‘, a spus Iliescu, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, desfasurat la complexul Bascov, langa Pitesti.
google-analytics.com