Cautare

4878 de rezultate pentru "tv" (1.79 secunde)
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
Udemeristii au cerut ca banii pentru realizarea unor astfel de pagini pe Internet sa fie cuprinsi la capitolul cheltuieli de intretinere si gospodarire, alaturi de sumele necesare incalzirii, apei, canalizarii, salubritatii, telefonului, abonamentului radio si tv, conexiunii Internet, toate necesare functionarii cabinetelor parlamentare din teritoriu.
Totodata, popularul a trimis cereri pentru a fi informat referitor la timpii de antena pe posturile TV si radio, dar raspunsurile primite de la anumite televiziuni au fost mai mult decat evazive, lucru care l-a determinat pe Max Badin sa afirme ca AP va putea sa se confrunte direct cu reprezentantii altor formatiuni politice.
Cum Constitutia - rusinata toata ca nu este bagata de nimeni in seama - tace malc, opozitia a cerut BEC sa interzica Uniunii PSD+PUR afisarea posterelor cu Iliescu zambind alaturi de sigla si sloganurile electorale ale partidului de guvernamant si sa nu mai permita difuzarea, pe posturile radio-tv, a materialelor electorale in care apare acelasi Iliescu.
Raportorul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) Leo Platvoet considera ca proiectul ucrainean de construire a unui canal navigabil pe unul dintre bratele Deltei Dunarii ar putea avea "efecte grave si ireversibile" asupra ecosistemului.
Noaptea s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru liderii partidului de guvernamant, care au realizat ca este nu numai inutila dar si penibila sesizarea BEC pe tema distribuirii fluturasilor cu numele candidatilor considerati indezirabili de catre "Coalitia pentru un Parlament curat”.
Printre acestea se numara AFP, Agentia de presa SANAA, NHK Japan Broadcasting Corporation, DPA, Plovdiv Public TV, BBC World Service, Time Magazin, Duna TV, Jurnal de Chisinau, Curierul Romanesc, DFP Bulgaria, Magyar Radio.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor romani, el obtinand duminica 42,9 la suta din voturi, potrivit datelor sondajului realizat la iesirea de la urne la ora 21, de Insomar in colaborare cu Metromedia Transilvania, comandat de TVR 1.
"Tot nesimtit a ramas ", a fost reactia unuia dintre ei cind la TV a aparut Traian Basescu, acuzind producerea unor fraude electorale.
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
In schimb, PSD nu a suflat o vorba despre Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, care nu a ratat ocazia de a mai da un sut Constitutiei, afirmand deschis, vineri seara pe un post TV, ca tine si sustine PSD cu Nastase cu tot.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Ministrul Culturii, Mona Musca (foto), a declarat, in cadrul unei reuniuni a parlamentarilor liberali care a avut loc sambata la Brasov, ca intentioneaza sa ceara personal Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta a posturilor publice de radio si televiziune.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Jack Dyer Crouch II, a avertizat ieri Guvernul ca trebuie sa tina cont de faptul ca rezultatele pe care le va avea in acest an au la baza stabilitatea macroeconomica asigurata de fosta guvernare.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a semnat ieri deciziile de numire si de eliberare din functie a mai multor secretari de stat din ministere.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
google-analytics.com