Cautare

994 de rezultate pentru "tv fox antena" (2.56 secunde)
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. Blonda se multumeste cu un onorariu mic pentru o vedeta care apare zilnic la tv.
A condus postul de stiri Realitatea TV. A fost invitat permanent la Sinteza zilei cu Mihai Gadea (Antena 3), moderatorul emisiunilor Zig-Zag (Antena 3) si Ora presei (Antena 2).
A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 si Pro TV.
Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii: ... 24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania.
Antena 3 : ... Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos. ... S-a auzit un zgomot puternic, insotit de o izbucnire de lumina, si antena a cazut la pamant.
Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar. ... Totusi, felul in care s-a a€žexteriorizata€œ regizorul in cadrul dezbaterii de la Antena 1 ne pune in garda asupra scopului pentru care a fost realizata aceasta pelicula.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Animax, Bata, C&A, Clarks, Cropp Town, Ecco, Flanco, Fox, Geox, Goldenpoint, House of Art, Hush Puppies, Il Passo& Tosca Blu, Kenvelo, Kipling, La Femme, Levi‘s, Loisir, MBT, Miniblu, Mirano, Nissa, New Look, New Yorker, Noriel, Okaidi, Office Shoes, Optiplaza, Otter, Oxette, Pepper, People‘s Fashion, Plusoptic, Premaman, Real Hypermarket, Reserved, Skiny, Smyk, Springfield, Sunshine Tina R, Veronesse, Zig Zag
Johnson (Birdman or [The Unexpected Virtue of Ignorance], Child 44), Kimberly Fox (Powder Blue, The Echo) si Isabel Dos Santos.
Victor Socaciu & Mike Constantinescu, Mircea Bodolan, Cristian Buica, Walter & Gilbert Ghicolescu, Vasile Mardare, Adrian Bezna, Fox Studis, David Gojkovic si Trio Vox.
Jakob Schuh, Jan Lachauer), adaptat dupa indragita carte pentru copii a lui Roald Dahl si premiat la Annecy pentru Cea mai buna producție TV, sau celebrele creatii pentru copii produse de Les Films du Nord, Unicornul / The Unicorn (r.
In 1847, cu surorile Fox in Hydesville (New York), practicarea lui a revenit in atentia generala si s-a raspandit rapid in mai multe tari.
In 1998, Washington Post scria despre devotamentul sau fanatic pentru Dosarele X, mai ales pentru agentul FBI Fox Mulder, cu care impartaseste o slabiciune vecina cu obsesia si paranoia.
Potrivit Fox TV, bomba a fost lansata din elicopter. ... Armata turca sustine ca a preluat controlul puterii, intr-un comunicat oficial, citat de Realitatea TV.
- A ales 5 documente pe care ne gandim ca agentul Fox Mulder le-ar putea folosi in incercarea de a convinge lumea de existenta unei activitati extraterestre.
Autorul atacului este mort, a anuntat Politia din localitate, citata de canalul KSAT12. Un politist a declarat, pentru Fox News, ca nu mai exista o amenintare activa in biserica.
Povestea a explodat in toata media: NPR, Forbes, NBC, ABC, CBS, Axios, Esquire, Space.com, Fox, Popular Mechanics, plus multe altele, au preluat stirea.
google-analytics.com