Cautare

4458 de rezultate pentru "tudor mic moanta focsani" (2.62 secunde)
Tudor nu mai e de mult o noutate pentru oricine mai are atatea sinapse pe creier incat sa poata deosebi vrabia de curca. ... Tudor incepe sa fie privit, in ultima vreme, de tot mai multi, cu tot mai putina ingaduinta.
Cozmin Gusa a anuntat intr-o conferinta de presa ca il va da in judecata pe Corneliu Vadim Tudor pentru calomnie, avandu-l ca avocat pe Victor Ponta.
Oferte de la 99 de euro/persoana Craiovenii nu sunt interesati de excursii, chiar daca ofertele prezentate de agentii sunt mai mult decat tentante - de exemplu, trei nopti la Istanbul cu mic dejun si transport cu autocarul costa de la 99 de euro/persoana, trei nopti la Viena si doua la Budapesta cu mic dejun si transport cu autocarul - de la 139 de euro/persoana, trei nopti la Londra cu mic dejun si bilet de avion, de la 318 euro/persoana, trei nopti la Paris cu mic dejun si transport cu avionul - de la 250 de euro/persoana.
Mecanismul proiectului pilot "Cel mai mic pret garantat", lansat in aceasta toamna in toate magazinele Deichmann din Romania este simplu:
Galeria Galateca a gazduit ieri primul vernisaj al artistului Cezar Mic, elev in clasa a XI-a al Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza. ... Tablourile vor ajunge la ei si sper sa le primeasca cu drag, a marturisit Cezar Mic.
Tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus 9%) pentru o persoana, la hotelurile din zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fara mic dejun, 235 lei la 2 stele, fara mic dejun, ai 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fără
spre deosebire de maghiari, care au fost de acord sa semneze un protocol de colaborare politica impreuna cu Alianta "D.A.”, PUR nu-si va parafa participarea la guvernare printr-un acord oficial, situatie care-i ofera posibilitatea sa-si ia chipiul si sa plece oricand sau sa forteze nota cand vor muschii lui de partid mic cu televiziune mare.
Un grup de parlametari PRM, in frunte cu Corneliu Vadim Tudor, l-au huiduit pe presedinte in timpul discursului, au afisat bannere cu Basescu infatisat dupa gratii si l-au numit pe presedinte mafiot si betiv.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor schimba placa dupa protocolul semnat cu PD-L. ... Tudor a recunoscut insa ca a avut discutii cu presedintele PDL, Emil Boc.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica. ... Badea il catalogheaza pe Ponta drept "un Basescu mai mic".
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA. ... Prof Constatin Tudor precizeaza:
Cu ce se ocupa astazi unul dintre cei doi fii ai lui Cristian Tudor Popescu (Autoare:
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: ... Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Mic dejun. ... Mic dejun. ... Mic dejun. ... Mic dejun. ... Mic dejun. ... Mic dejun. Timp liber in Cetatea Ierusalimului. Deplasare la Lod -inchinare in Biserica ce adaposteste mormantul si moastele Sf.
Daca am distribui dividendele mai devreme, o eventuala oportunitate care ar aparea în aceasta perioada ar ramâne nefructificata, fiindca nu am avea capital sa investim", a explicat Tudor Ciurezu, vicepresedintele Consiliului de Administratie (CA) al societatii.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
Ca urmare, Corneliu Vadim Tudor a recomandat, inca o data, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze prin absenta turul doi al alegerilor prezidentiale.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri la Senat ca partidul sau este dispus sa poarte discutii cu “toata lumea“, avand in vedere ca politica este “arta negocierii“, insa a tinut sa precizeze ca “prevede“ alegeri anticipate in cateva luni.
google-analytics.com