Cautare

4457 de rezultate pentru "tudor mic moanta focsani" (2.87 secunde)
Evz.ro / Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor a primit o oferta de munca la Senatul Romaniei Senatorul Haralambie Vochitoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis sa le ajute pe fetele si sotia Tribunului.
In drum spre Focsani, Nastase le-a marturisit ziaristilor ca a slabit cateva kilograme pe perioada actualei campanii electorale, ajungand in prezent la o greutate de 96 kg.
PSD-ul a pierdut puterea in Consiliul Local Focsani, punandu-se astfel capat indelungatei dominatii a baronului Marian Oprisan. ... In Consiliul Local Focsani nici unul dintre celelalte partide nu este insa suficient de puternic sa preia controlul.
In contextul apropierii intarii in vigoare a modificarilor legii Statutului alesilor locali, care sanctioneaza migratia politica prin pierderea mandatului, PSD a pierdut majoritatea in Consiliul Local Focsani.
Potrivit declaratiei de avere, Sorina Placinta detine doua terenuri intravilane in Focsani cu o suprafata totala de 6427 de metri patrati.
Il cheama in Parlament pentru a evita manifestatia de la Focsani Mircea Geaona a tinut sa-si tina primul discursul la Sedinta Extraordinara a Parlamenului.
Judecatorii Curtii de Apel au redus pedepsele principalilor autori ai devalizarii filialei din Focsani a Bancorex iar in cazul altor doi inculpati au constatat ca faptele comise de acestia s-au prescris.
Flash mob in patru orase din Romania Peste 500 de dansatori de salsa de la 18 scoli de dans din Bucuresti, Iasi, Galati si Focsani vor participa sambata, de la ora 17,00, la un flash mob, care are rolul de a promova dansurile latino.
Antrenorul echipei Phoenix Galati a suferit un infarct in primul sfert al partidei pe care echipa sa il disputa la Focsani. ... Politistii din Focsani au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace. ... Tudor a fost singurul lider de partid, si candidat la Cotroceni, care nu s-a aflat in mijlocul stafului de campanie.
Dan Tudor, Tudorel Filimon, Gabriel Fatu, Florin Dobre, Ionut Gurgu, Marius Furtuna si Vlad Valciu. ... Dan Tudor.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a adresat marti o scrisoare presedintelui CNSAS, Claudiu Secasiu, prin intermediul careia ii solicita acestuia sa fie analizate informatiile referitoare la colaborarea poetului Mircea Dinescu cu Securitatea.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Tudor "se afla intr-un stadiu avansat de cadavru politic". ... V Tudor, "in disperarea lui, a preferat o meserie destul de urata pentru societatea romaneasca, cea de vidanjor al PD-L", considera Buruiana.
Corneliu Vadim Tudor, EXCLUS din PRM.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Tudor Caranfil, in varsta de 88 de ani, a murit sambata dimineata, in casa lui din Bucuresti. ... De asemenea, Irina Margareta Nistor a postat un mesaj pe Facebook in care a anuntat moartea lui Tudor Caranfil.
Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor, a luat decizia de a se retrage din viata politica. ... Nu vreau sa bag scoala sau inspectoratul scolar in asa ceva, ne-a declarat Constantin Tudor.
Presedintele a fost nevoit sa accepte noul Cabinet, format din PNL si UDMR, printre altii cu Adrian Cioroianu la Externe, Cristian David la Interne, Tudor Chiuariu la Justitie, Adrian Iorgulescu la Cultura.
Teatrul Mic are o noua sala de spectacol Teatrul Mic din Bucuresti isi invita publicul, la o luna de la deschiderea stagiunii 2018 - 2019, intr-o noua sala de spectacole - Sala Studio, situata in Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Gabroveni nr.
google-analytics.com