Cautare

4458 de rezultate pentru "tudor mic moanta focsani" (3.79 secunde)
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... Tudor Giurgiu Un etaj mai jos (Romania â€" Franta - Suedia -Germania) Producator: ... Radu Muntean Cel mai bun regizor (lungmetraj) Dan Chisu - Bucuresti Non-Stop Tudor Giurgiu - De ce eu?
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Prof dr Tudor precizeaza:
Tot in martie au fost atestate si sase produse din carne (Carnati trandafir Tudor, Carnati oltenesti Tudor, Caltabos Tudor, Drob Tudor, Toba Tudor si Bucati la garnita).
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman.
Mese incluse:mic dejun. ... Mese incluse:mic dejun. ... Mese incluse:mic dejun. ... Mese incluse:mic dejun. ... MADEIRA BUCURESTI VIA LISABONA Mic dejun. ... Rua Do Gorgulho 1 Estrada Monumental, Sao Martinho, 9004-540 Funchal, Portugal PERSOANA IN CAMERA DUBLA MIC DEJUN:
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon.
La un moment dat, presedintele a facut o pauza pentru a-l "mustra" pe unul dintre proaspetii eurodeputati, Corneliu Vadim Tudor, care facea haz ca si europarlamentarul udemerist Sogor Csaba fusese inclus de Basescu in discurs printre romani. ... Spuneam ca si Sogor Csaba este europarlamentar roman", a replicat Vadim Tudor.
Deputatul independent de Iasi Tudor Ciuhodaru este de astazi parlamentar al Partidului Conservator. ... El a adaugat faptul ca Tudor Ciuhodaru, seful unitatii de primire urgente a Spitalului Sf.
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
Tudor Gheorghe are o verva incredibila. ... Este casatorit cu actrita Georgeta Luchiana Tudor si impreuna au un fiu, Adrian. ... Copilaria sa a fost nefericita, pentru ca tatal lui, Tudor Ilie, a fost condamnat politic. ... "A, Tudor Gheorghe e comunist, securist, e cu Iliescu?
„Turistii romani isi vor alege destinatia de vacanta pe baza unor criterii independente de actele de terorism din lume, cum sunt dorinta de a cunoaste locuri noi, facilitatile oferite si, nu in ultimul rand, in functie de buget“, a declarat directorul de marketing al Marshal Turism, Ana Maria Moanta, citata de Mediafax.
La Iasi, disputa se da intre Cristian Adomnitei si Relu Fenechiu (PNL) si Tudor Ciuhodaru (PC). ... La Iasi, conservatorii au insistat ca primaria sa revina lui Tudor Ciuhodaru in defavoarea pesedistului Gheorghe Nichita.
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia. ... Tudor primise acest ordin printr-un decret emis la 10 decembrie 2004.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, de ziua lui de nastere, ca, indiferente de rezultatele alegerilor de duminica, "nu va iesi din politica".
Vadim Tudor, sufocat de procese cu despagubiri de miliarde.
L-am cunoscut personal pe dl profesor Tudor Opris, initiatorul primului cenaclu literar pentru copii, Sagetatorul. ... Vestea ca dl profesor Tudor Opris a murit, la 88 de ani, m-a intristat. ... Scriitorul Tudor Opris a murit la varsta de 88 de ani.
google-analytics.com