Cautare

6346 de rezultate pentru "troiciu constantin str nicolae iorga 63 chiajna ilfov" (3.07 secunde)
VALENTIN de 33 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Nissan Sunny, pe str. Prelungirea Ferentari dinspre str. Toporasi catre str. Zetari, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
Vaslui, a urmat-o in liftul unui bloc situat in str. ... La data de 23.07.2010, in jurul orei 18:40, a observat o tanara de 22 de ani, din Bucuresti, a intrat dupa ea in liftul unui bloc situat in str.
GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. Fat Frumos dinspre str. Mihail Sebastian catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... STELIANA de 58 ani, din Bucuresti, care circula dinspre Calea Rahovei catre str.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Stefan Nicolau dinspre str. Rodul Pamantului catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
Mihai Bravu, dinspre str. ... Elena de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Dacia dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. Aurel Vlaicu dinspre str. Mihai Eminescu catre str.
Kiseleff intre Arcul de Triumf si P-ta Victoriei, cu mentinerea traversarii la str. ... Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str.
Str. Paris intre str. ... M.Kogalniceanu - str. Vasile Parvan - str. Berzei - str. Buzesti - bd. Ion Mihalache;
Si-a facut debutul artistic pe scena teatrului de revista Carabus, condus de celebrul actor Constantin TANASE, in 1934. Aici a cantat, mai intai intr-un grup vocal, piese scrise de Nicolae Kiritescu, pe muzica compusa de Gherase Dendrino, Petre Andreescu si Elly Roman.
Aviatorilor - str. Nicolae Caramfil - bd. ... Ionescu Sisesti - str. ... - DN1 - str. ... Stematin - Aleea Privighetorilor - str. Erou Iancu Nicolae - sos.
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat.
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. Constantin cel Mare s-a nascut in orasul Naissus (Nis, Serbia) in jurul anului 274.
Nicolae de 28 de ani din jud. Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. Berceni dinspre str. ... Constantin de 58 de ani din jud.
Mitrea candideaza pentru functia de secretar general De asemenea, si-au mai inregistrat candidaturile Miron Mitrea (pentru functia de secretar general), presedintele PSD Dolj, Ion Calin (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de sud-vest), presedintele PSD Brasov, Contantin Nita (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de centru), presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de vest), presedintele PSD Galati (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona sud-est) si presedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea, care nu a precizat daca opteaza pentru una dintre functiile de vicepresedinte regional sau una cu domeniu de activitate.
Adrian Copilul Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier in localitatea in care locuieste, Stefanesti, Ilfov, a declarat liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea. ... Presedintele PSD Ilfov a mai precizat ca propunerea a venit din partea manelistului si a primarului din Stefanesti.
Gabi Firea, aleasa cu unanimitate de voturi, presedinte PSD Ilfov Senatorul social-democrat Gabriela Firea a fost aleasa duminica presedintele Organizatiei PSD Ilfov, cu unanimitate de voturi, la lucrarile Conferintei judetene.
La Ilfov, alianta s-a constituit intre PNL si PDL. ... "Incepand cu data de astazi, 10 ianuarie 2014, am demisionat din toate functiile detinute in cadrul PSD, respectiv vicepresedinte la nivel national si presedinte al organizatiei judetene Ilfov, precum si din calitatea de membru al partidului.
Caravana electorala in judetul Ilfov • Deschiderea oficiala a campaniei electorale a fost precedata de un minunat spectacol artistic oferit de foarte talentatii copii din Voluntari, Clinceni, Domnesti si Bragadiru.
google-analytics.com