Cautare

6347 de rezultate pentru "troiciu constantin str nicolae iorga 63 chiajna ilfov" (4.65 secunde)
Liga a 2-a, play-off etapa a 3-a Petrolul - FC Hermannstadt 0-0 Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 1-0 A marcat:
Jaf de aproape 60 de mii de euro dintr-o masina a Postei Romane. Totul s-a intamplat in Chiajna, langa capitala.
Gabi Tamas a fost prezentat la Concordia Chiajna. Fundasul a fost liber de contract dupa despartirea de Petrolul. Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord, de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
Burebista, in Bucuresti și Express str. ... In acest moment, reteaua numara 61 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati si 50 in Bucuresti si Ilfov. ... Express str. Domneasca se afla pe str.
Marian de 41 de ani, din judetul Ilfov, a condus autoturismul marca Opel pe Sos. Colentina dinspre Calea Mosilor catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Cristian de 14 ani din Bucuresti, sectorul 5, a condus bicicleta marca First Bike, pe str.
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str. ... Dupa ce a trecut de str. ... Cand a ajuns in apropiere cu str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Oltenitei catre str. ... Oltenitei dinspre str. ... Leonard de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW pe Calea Giulesti, dinspre str.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. ... Pentru populatia civila se improvizase un fel de spital intr-un imobil aflat pe str. Dobrogei, colt cu str.
Constantin de 25 de ani, A. ... Cristian de 20 de ani din judetul Dambovita, care, prin ruperea lacatului usii de acces, au patruns intr-un imobil din str. ... - in noaptea de 03/04.09.2010, prin ruperea sistemului de asigurare, au patruns intr-o societate comerciala din str.
Si-a facut debutul artistic pe scena teatrului de revista Carabus, condus de celebrul actor Constantin TANASE, in 1934. Aici a cantat, mai intai intr-un grup vocal, piese scrise de Nicolae Kiritescu, pe muzica compusa de Gherase Dendrino, Petre Andreescu si Elly Roman.
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat.
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. Constantin cel Mare s-a nascut in orasul Naissus (Nis, Serbia) in jurul anului 274.
str. ... • str. ... • str. ... • str. ... • str. Drumul Taberei nr.42 - Piata Drumul Taberei; • bd.
Bulevardul va decongestiona si fluidiza traficul in toata zona centrala, in principal in zonele Gara de Nord, Piata Victoriei, Piata Virgiliu, Str. Dinicu Golescu, Str. Stirbei Voda, Str. Vasile Parvan, Str. Hasdeu, Str.
Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str. ... Unitatea din Calmatuiu de Sus, judetul Teleorman, este deschisa pe str. ... Aflat pe str. ... Magazinul din Techirghiol, al 18-lea din judetul Constanta, se afla pe str.
Cel din Baltesti, judetul Prahova, se gaseste pe str. ... Unitatea din Baia de Aries, judetul Alba, este situata pe str. ... Unul din magazinele proaspat deschise la Timisoara se afla in format Standard, pe str. ... Cel de al doilea inaugurat ieri in aceeasi localitate este amplasat pe str.
La Poeni magazinul este amplasat pe str. ... La randul sau, unitatea din Botoroaga se gaseste pe str. ... Altul este pe str. ... Aflata pe str. ... Buzau, proaspat inauguratul magazin functioneaza in format Standard, pe str.
google-analytics.com