Cautare

6347 de rezultate pentru "troiciu constantin str nicolae iorga 63 chiajna ilfov" (3.31 secunde)
Din cate se pare, cap de lista va fi nimeni altul decat Vasile Iorga, vicepresedinte al DMHI. ... Una dintre acestea este Vasile Iorga, proaspat membru al PNL; ... Iorga considera ca este normal ca cel mai mare agent economic al Mangaliei sa aiba un reprezentant in conducerea orasului.
Dintre acestia, si liberalul Vasile Iorga, care si-a manifestat intentia de a trece la PD-L.
Lasand gluma la o parte, o doamna din sfera lui Traian Basescu, doamna Narcisa Iorga, fosta sefa a biroului de presa al PDL, ca membru CNA ne articula cu tot felul de amenzi si sanctiuni.
Bolnav de cancer la plamani, Leo Iorga a fost diagnosticat si cu tumora pe creier. ... In urma cu trei ani, Leo Iorga (49 de ani), solist al trupei Compact in perioada 1988-1996, primea o veste teribila de la medici, fiind diagnosticat cu cancer pulmonar.
Potrivit ziuadeconstanta.ro, acesta este Gheorghe Deli-Iorga. ... Se pare ca Gheorghe Deli-Iorga a mers la sotii Garoafa pentru a sta de vorba cu ei, dupa ce fata lor, Gabriela Mitu, se certase cu sotul sau.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati. ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila:
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
Radu Mazare adunase pana aseara aproximativ 68% din optiunile constantenilor care au iesit la vot (86.357 voturi), fiind urmat de Victor Manea (PNL), cu 11,5% (14.114 voturi), Dorel Onaca (PD-L)- 11% (13.162 voturi), Catalin Dancu (PNG-CD)- 3%, Eugen Radulescu (PRM)- 1,3%, Constantin Fratila (FD)- 1,3% si Romulus Minca (0,8%).
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
Timisoara, dinspre str. ... Colentina, dinspre comuna Voluntari către str. Nicolae Canea. Cand a ajuns la intersectia cu str. Nicolae Apostol, circuland pe contrasens, a intrat in coliziune cu un autoturism marca Mitshubishi condus de C. ... Colentina, dinspre str. Nicolae Apostol.
Situata in apropierea Bucurestiului, la Chiajna, noua investitie se ridica la aproximativ 1,5 milioane USD si ofera noi locuri de munca, investitiile totale pentru cele 250 de statii se ridicandu-se la 150 de milioane USD.
Chiajna - Dinamo 1-3. "Cainii" au revenit pe locul 2 in clasament Dinamo a trecut mai usor decat se astepta de "hopul" numit Concordia, chiar la Chiajna:
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
Clasamentul Ligii I dupa disputarea ultimelor doua partide din acest an, Astra Giurgiu - Steaua, scor 1-1, si Concordia Chiajna - FC Viitorul, scor 1-2: ... Concordia Chiajna 18 7 4 7 22-20 25 11.
Din prima divizie, a retrogradat deja Chiajna. ... - Poli Iasi - Botosani - Dinamo - Voluntari - Hermannstadt - Dunarea Calarasi - Gaz Metan - Concordia Chiajna (Sursa:
Madalina Pamfile are viata grea alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, fotbalist legitimat ultima oara la Concordia Chiajna.
Concordia Chiajna: Aldescu - Borta, Palmes, Marc, Taub - N. Rosu, Codrea - Ad. Voicu, Matis, Llullaku - Batin Rezerve:
Concordia Chiajna s-a impus impus la limita, scor 1-0 (0-0), impotriva celor de la Unirea Slobozia, miercuri, acasa, intr-o partida din etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 2.
google-analytics.com