Cautare

558 de rezultate pentru "trif petru" (4.29 secunde)
Acest barbat temator de Dumnezeu, rugandu-se lui Dumnezeu in casa sa, intr-una din zile, a vazut ca i s-a aratat lui ingerul lui Dumnezeu, spunandu-i ca rugaciunile si milosteniile lui au ajuns inaintea lui Dumnezeu si poruncindu-i sa trimita in Ioppi dupa Simon, care se cheama Petru, si de la dansul ceea ce va auzi, aceea sa faca.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici).
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Petru Filip si Mihai Nitu trec in USL Update 19.20 - Senatorul Petru Filip a anuntat, luni, ca se inscrie in PSD, liderul social-democrat Victor Ponta precizand totodata ca opozitia a preluat majoritatea si in conducerea Senatului, potrivit Mediafax.
Petru Groza si Gheorghiu Dej, conducatorii de atunci ai Romaniei, doreau sa-i raporteze lui Stalin ca Romania a devenit republica chiar de ziua aniversarii (intemeierii) URSS.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
Petru Filip este interimar la sefia Senatului A mai fost odata cand l-au schimbat pe Geoana Petru Filip este interimar la sefia Senatului ca urmare a faptului ca liberalul Crin Antonescu preia functia de presedinte interimar al Romaniei , conform deciziei Curtii Constitutionale.
Acest barbat temator de Dumnezeu, rugandu-se lui Dumnezeu in casa sa, intr-una din zile, a vazut ca i s-a aratat lui ingerul lui Dumnezeu, spunandu-i ca rugaciunile si milosteniile lui au ajuns inaintea lui Dumnezeu si poruncindu-i sa trimita in Ioppi dupa Simon, care se chiama Petru, si de la dansul ceea ce va auzi, aceea sa faca.
Din pacate drepturile romanilor sint incalcate, iar CEDO nu intirzie sa ne sanctioneze statul”, ne-a declarat presedintele Organizatiei de Tineret a PD, Viorel Nicolae Trif.
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Serban 8 / Trif 45+1, Steau 90+4 Echipele de start: ... Valceanu - Moura, Matricardi, Filip, Dobrescu - Lixandru, Alceus, Deaconu, Trif - Irobiso, Morar Rezerve:
Trif 49 / Diarra 17, 24 Mazarache 58 Ecipele de start: ... Trif - Mitrache, Ad. Nita, Chiritoiu Rezerve: Tipu - Rob.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
Jurnalistul Petru Calapodescu a incetat din viata Presa romaneasca a mai pierdut un condei de mare valoare. Jurnalistul Petru Calapodescu, unul dintre cei mai vechi editorialisti, a trecut la cele vesnice.
Episcopul Scipseosului, primul dintre pagani care s-a convertit la credinta crestina, fiind botezat de Apostolul Petru.
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
Petru Filip:
Senatorul Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa din Senatul Romaniei a avut, miercuri, 27 februarie, o intrevedere cu E.S. ... Cu aceasta ocazie, senatorul Petru Filip a evocat dezvoltarea relatiilor de parteneriat special cu Turkmenistanul care ramane, in continuare, o directie prioritara de actiune a politicii externe romanesti.
google-analytics.com