Cautare

539 de rezultate pentru "trif adriana ileana" (3.97 secunde)
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Vai ce m-am bucurat cand am dat peste doamna arhitecta Ileana Mavrodin! ... Ileana, cum a ajuns aici a dat peste un teren excelent pentru constructia unei case de lut.
Incepem cu Adriana Saftoiu. ... Apoi, PD intrand in opozitie, Adriana Saftoiu devine director al Biroului de Presa al Partidului Democrat.
Adriana Iliescu refuza ajutorul celor din jur! ... Desi este cunoscuta in toata tara ca fiind cea mai batrana mama din lume si peste 3 ani va implini 80 de ani si va fi octogenara, Adriana Iliescu are mandria sa.
15) are loc vernisajul expozitiei CREATURI ACVATICE a artistei ILEANA DANA MARINESCU. ... Ileana Dana Marinescu revine la Galeria de Arta SENSO dupa expozitiile Desprinderi din metal si sticla (2017) si cea de Arte Decorative (2015).
Scandal la TV intre Becali si Adriana Saftoiu: "Erai Pufuletul lui Basescu" Gigi Becali s-a certat cu Adriana Saftoiu in direct la Romania TV. ... Dupa ce Gigi Becali a comentat atacul, moderatoarea emisiunii a intrebat-o pe Adriana Saftoiu, care a refuzat sa comenteze subiectul.
Ileana Bloanca isi disputa cu vecinii "dreptul de proprietate" pe vechiul bransament. Ileana Bloanca, din Craiova, s-a trezit, in urma cu patru ani, cu conducta de apa si caminul pe terenul vecinului - un nepot cu care si-a impartit mostenirea dupa moartea sotului. ... Nu stiu", spune Ileana Bloanca.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu, fosta consiliera a presedintelui Basescu, a declarat la RFI ca nu este suficient ca Boc si Basescu sa fie dati jos de la putere. ... Se pare ca aliantele nu au functionat foarte bine, cel putin in folosul cetatenilor", spune Adriana Saftoiu.
Liviu Brezniceanu si Ileana Serban sunt consilieri judeteni si, potrivit Legii nr. ... Daca ii convinge pe consilierii locali ca e compatibila, Ileana Serban mai are de trecut peste Legea nr.
Judecatoarea Ileana Danaila a declarat ca membrii BEM au votat in majoritate pentru reverificarea voturilor nule din tot municipiul Bucuresti, aproximativ 35.000. ... Reverificarea priveste si primarii de sector si Consiliile Locale", a declarat Ileana Danaila.
Adriana Saftoiu are ocazia sa se razbune pe fosta ei rivala de la Administratia prezidentiala, Elena Udrea. ... Un alt amanunt legat de disputa dintre cele doua este acela ca Adriana Saftoiu si-ar fi dorit construirea unei cariere in PD-L, sustinuta de presedintele Basescu. ... Ana Adriana Saftoiu (n.
Adriana Stanila, presedintele Societatii Romane de Lentile de Contact si al Societatii Romane de Cornee si Suprafata Oculara. ... Adriana Stanila, care este si medic-sef al Sectiei Clinice Oftalmologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu. ... Adriana Stanila. ... dr Adriana Stanila. ... Adriana Stanila.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea. In replica, Adriana Saftoiu l-a rugat pe liderul PD-L "sa ridice degetelul inainte de a mai vorbi" ca sa stie cand sa isi prezinte dreptul la replica.
Intr-o societate in care femeile doresc sa-si activeze performanta in business, cariera si relatii, Adriana Bahmuteanu a gasit varianta perfecta pentru a le avea pe toate. ... Adriana Bahmuteanu:
Adriana Tudose: ... Adriana Mihaela Tudose, medic primar alergologie si imunologie clinica, in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. ... Adriana Tudose subliniaza ca : ... Adriana Tudose. ... Adriana Tudose.
Nu stiu ce s-a intamplat pentru ca acestea sunt singurele posturi care nu sunt blocate din consiliu", a spus Ileana Majina, directoarea Directiei Integrare Europeana din cadrul Consiliului Judetean Dolj. ... In majoritatea cazurilor e vorba de respectarea unor termene de predare", a mentionat Ileana Majina.
Angajata in anul 1994 de Prefectura Constanta pe functia de consilier superior Elena Gugoasa (foto) - cunoscuta de constanteni drept Ileana - si-a infiintat in anul 2000 propria societate intr-un apartament din strada Soveja, nr.
Ileana Hotopila din comuna Ulma judetul Suceava, a venit cu oua incondeiate, la targul din curtea MTR. ... Ouale cu motive batranesti merg cel mai bine, spune Ileana Hotopila. ... Doar fata cea mica, de 22 de ani, a ramas cu mine, mai spune Ileana Hotopila.
Renumitii actori Ileana Stana-Ionescu si Andrei Ionescu sunt constienti ca ultima parte a vietii o vor petrece alaturi de unicul lor fiu, stabilit peste Ocean. Prinsa intre dragostea de teatru si cea pentru familie, Ileana Stana-Ionescu recunoaste ca va parasi tara cu o mare strangere de inima.
Ileana Ciuculete a murit aseara. ... Ileana Ciuculete a murit la spital, marti seara. ... Da, Ileana s-a dus, a spus Cornel Gales.
Adriana Saftoiu a demisionat din Camera, citandu-l pe deputatul Emil Boc Asa cum a anuntat anterior, deputatul PNL, Adriana Saftoiu a demisionat din Camera.
google-analytics.com