Cautare

316 de rezultate pentru "transfer" (2.53 secunde)
Formatul seminarului, care reuneste atat state membre UE, cat si alte state, isi propune sa faciliteze un schimb si un transfer de expertiza si bune practici intre state aflate in diferite stadii de implementare nationala a standardelor internationale si europene in acest domeniu.
Seful diplomatiei de la Bucuresti este de parere ca prin aceste acuzatii se incearca un transfer al responsabilitatii pentru problemele interne ale Republicii Moldova.
Tocmai cand prefectul Florin Stancu, persoana care a dorit sa se creeze o astfel de functie si in Dolj, primea raspunsul negativ la solicitare, Ovidiu Vladoi depunea o cerere de transfer la Craiova, unde sotia sa lucreaza in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului (DGASP) Dolj.
Vin apoi asa-numitele "golden parachutes", in cazul in care unul dintre cei 129 privilegiati ai Uniunii pleaca din functie inainte de varsta de 65 de ani. Oficial li se spun indemnizatii pentru demenajare sau de transfer.
A operat un transfer spectaculos, in politica, datorita atasamentului fata de presedintele Ion Iliescu, al carui "sfetnic" a devenit in anul 2000, marcand o etapa distincta in comportamentul de purtator de cuvant.
Am avut o discutie cu presedintele ADS sa verifice, sa faca un inventar, sa vedem despre ce este vorba si sa se realizeze o hotarare de guvern pentru transfer".
Proiectul se ridica la 8 milioane de euro si daca cei de la guvern ne vor ajuta asa cum au promis, sunt decis sa ma transfer la PD-L", a declarat Cati Hristu.
Guvernul este un mecanism greoi, un motor mare la care, daca atasezi 3.000 de motorase mai mici, lucrurile vor merge mult mai bine", a spus Blaga, la Costinesti Vasile Blaga a mai mentionat ca el pledeaza pentru un transfer directionat catre primarii, si mai putin catre consiliile judetene.
Lazurca a subliniat, in cadrul audierii sale de catre Comisiile reunite de politica externa ale Parlamentului, importanta diplomatiei parlamentare in relatia dintre cele doua state si importanta proiectelor comune, aratand totodata ca Romania poate furniza un transfer de competente si experienta Republicii Moldova, in contextul eforturilor depuse de Moldova pentru aderarea la UE.
MAXIGEL S.R.L., respectiv cele aferente operatiunilor de transfer a titlurilor de valoare. Agentia mai noteaza ca Andrei Valentin Sava nu a mentionat in declaratiile de interese inregistrate la Camera Deputatilor cu nr.
Dar in plan relativ, victoria lui Teo aduce inca un transfer de parlamentar de la opozitie catre putere, pentru ca fotoliul cucerit apartinuse deputatei PC Daniela Popa.
Institutia va disponibiliza 27 de angajati, insa acestia vor trece prin transfer la alt serviciu al Primariei sau vor fi preluati de firme private de paza.
Consilierii municipali din Banie sunt chemati sa delege atributiunile primarului unuia dintre viceprimarii Craiovei.
Consilierii municipali din Banie sunt chemati sa delege atributiunile primarului unuia dintre viceprimarii Craiovei.
E un specialist, e independent din punct de vedere politic si disponibil pentru un transfer sezonier la Palatul Victoria. Ce urmareste PSD prin miscarea asta?
Aceste cifre nu fac altceva decat sa confirme inflatia artificiala a numarului de proiecte depuse pentru a bifa activitate, dar si un transfer nefiresc, in opinia noastra, de initiativa legislativa exclusiva catre Executiv, si atragem din nou atentia aici asupra incapacitatii Opozitiei de a contracara acest fenomen.
"In cele sase luni de supraveghere nu s-a depistat nici o legatura directa de transfer de spaga de la punctele de frontiera catre vreun om politic".
- cel de-al doilea obiectiv e participarea la consiliul europena informal de maine • In ce priveste NATO, sunt pe agenda cateva subiecte asupra carora am convenit ca vor fi discutate • Primul e legat de sistemul de aparare antiracheta si obiectivul Romaniei e ca la summitul NATO sa fie declarat capacitate interimara a NATO • Avand in vedere ca Romania a semnat si e in curs de indeplinire a tuturor angajanmentelor legale pentru inceperea instalarii sistemului la Deveslu • Un alt subiect pe care il voi discuta e legat de conceptul de smart defence • Noi avem doua aspecte de ridicat si poate de validat la acest nivel • In ceea ce priveste apararea aeriana a statelor NATO, Romania s-a angajat sa cumpere 48 de aeronave compatibile cu flota NATO • In conceptul de smart defence putem construi si altfel, respectiv mai multe state din zona sa asigure fortele necesare, inclusiv pentru interventii in afara teritoriului • Acest lucru ar degreva statele de o parte insemnata a cheltuielilor • In regiune s-ar putea discuta ca un grup de state sa isi asume fiecare un numar de aeronave • Sa spunem, in locc de 48 de avioane, sa gandim la un numar mult mai mic de avioane, daca si alte state ar intra impreuna cu noi in acest pachet, care sa garanteze securitatea aeriana a regiunii in prima instanta • Romania ar putea fi un contributor la conceptul de aparare cibernetica, avem atatia hackeri talentati care ar putea fi folositi pozitiv • Un alt subiect extrem de important este procesul de tranzitie din Afghanistan • Romania are circa 2000 de militari, misiunile contingetului romanesc au ramas aceleasi si dupa ce am marit efectivele si trebuie sa stabilim si cu aliatii si cu sistemele de comanda ale NATO un proces in care Romania sa inceapa sa-si diminueze participarea • Nu se pune problema pentru 2012, Statul major general considera ca pentru indeplinirea misiunilor din acest an efectivele asigura indeplinirea misiunilor • Avem in vedere ca incepand cu 2013 sa trecem la o reducere considerabila a contingentului pe care il avem in Afghanistan • Sa speram ca procesul de transfer al responsabilitatii catre armata afghana ne va permite sa retragem parte a efectivelor • Relatia NATO rusia va fi un subioect de discutie - Cert e ca voi pleca de la premisa ca e foarte bine sa ai in Rusia un partener in asigurarea securitatii regionale • Pe agenda se afla problematica legata de mentinerea portilor deschise pentru tarile la sud de Romania si discutarea perspectivei de avansare catre est, si ma refer in mod expres la Georgia • Doar pentru informare, in ce priveste instalarea scutului la Deveselu, va pot spune ca progresam in definitivarea aranjamentelor legale, sunt o serie de aranjamente bilaterale ce trebuiesc modificate • Al doilea obiectiv - participarea la Consiliul European Informal:
De exemplu, primarul din Scaiesti nu s-a sfiit sa negocieze un posibil transfer la UNPR, desigur, la alegerile din aceasta vara.
De exemplu, primarul din Scaiesti nu s-a sfiit sa negocieze un posibil transfer la UNPR, desigur, la alegerile din aceasta vara.
google-analytics.com