Cautare

316 de rezultate pentru "transfer" (3.01 secunde)
Avem motive de optimism "Eu cel putin incerc sa va transfer ceea ce simt fiind in deplina cunostinta de cauza.
Marirea salariilor, vazuta ca masura directa de transfer a cresterii economice in buzunarele romanilor este insa ineficienta daca acest transfer nu este dublat si de o crestere a performantei, a productivitatii, ceea ce ar asigura o sustenabilitate pe termen mediu si lung a acestor cresteri salariale.
In cele zece ocoale silvice vor fi preluati prin transfer circa 500 de angajati ai Directiei Silvice Suceava. Reprezentantii Arhiepiscopiei Sucevei asigura ca salariatii vor fi preluati in conditiile legii, prin transfer, nu cum se vehicula in unele cercuri forestiere, in regim de “zilier“.
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si compania americana Transfer Rapid LLC au lansat zilele acestea un serviciu destinat cetatenilor romani care doresc sa transfere rapid bani in tara.
Inainte de acest transfer Daniela Scarlat detinea un numar de 651.582 actiuni la SC Mangalia SA, reprezentand un procent de 4,85%, iar dupa acest transfer detine un numar de 693.621 actiuni ale SC Mangalia SA, reprezentand 5,17% din capitalul social al societatii.
Orice expediere de bunuri din Romania in alt stat membru UE, chiar si in lipsa unei tranzactii comerciale, va fi tratata drept transfer de bunuri sau non-transfer, care sunt notiuni cu totul noi in legislatia noastra.
APA prestabileste preturile de transfer - de pilda, preturile practicate intre filiala din Romania a unei multinationale si firma-mama.
Spre exemplu, la sfarsitul lui decembrie anul trecut, costurile pentru un transfer erau de asa natura incat, la fiecare 100 de euro transferata, comisionul platit putea depasi 20 de euro. ... Numai in perioada 2001-2005, costul unui transfer bancar intre doua state ale Uniunii Europene s-a redus cu 90%.
Futurallia este o modalitate de a dezvolta noile piete de export, de intarire a pozitiei firmelor pe piata, de a contacta alte afaceri pentru acordurile de parteneriate, dar si de cautare a unor noi cai de transfer tehnologic.
Motivul este acela ca in ambele cazuri se considera ca se realizeaza un transfer de proprietate.
Din punctul de vedere al protectiei mediului, ecluza de tip clasic cu transfer de apa din canal si lac nu va afecta ecosistemul acvatic, avand in vedere ca apa din canal are aproximativ aceeasi calitate cu apa din lacul Siutghiol, a aratat Cupsa.
În schimb, institutia nu a precizat un interval în care se estimeaza terminarea procesului de transfer în proprietate privata a întregului portofoliu.
În perioada decembrie 2007 - septembrie 2008, ARIES (Asociatia Româna pentru Industrie Electronica si Software) Oltenia împreuna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ARDBC) Vidin (Bulgaria) si ARoTT (Asociatia Româna pentru Transfer Tehnologic si Inovare) a implementat proiectul PHARE CBC 2005 - „E-Environment“.
Incepand cu aceasta luna, romanii din Italia pot trimite bani prin serviciul de transfer, Valutrans, prin intermediul Postei Romane. ... Suma maxima, pe transfer, poate fi echivalentul in euro a 5.
Seminarul se adreseaza IMM-urilor pentru ca acestea sa se dezvolte si sa creasca astfel competitivitatea regionala prin inovare si transfer tehnologic si de cunostinte", a declarat Gabriel Vladut, directorul general al Centrului de Transfer Tehnologic IPA-CIFATT Craiova.
In 15 mai, Politia Romana anunta ca aproape 80% din casele de schimb valutar din tara si punctele de lucru ale acestora efectueaza transportul de valori fara a avea planul de paza avizat de politie, iar multe din ele nu au ghiseele prevazute cu geam antiglont si sertar de transfer valori, pentru asigurarea protectiei operatorilor.
"A fost incatusat pentru un transfer, dar procurorul stie ce anume a facut obiectul acelui transfer? Stie daca nu cumva a fost o tranzactie comerciala?", s-a intrebat Vantu in incheierea declaratiei date in fata instantei.
Mijlocasul bucurestean, nascut pe 25 mai 1990, a afirmat ca se bucura foarte mult ca a ales sa joace la o echipa cu pretentii la promovare, marturisindu-ne ca acesta este primul sau transfer din cariera. ... Este primul meu transfer de cand joc fotbal, am fost fidel clubului din Colentina.
Cu o seara inainte de meciul cu Steaua, Pep Guardiola a facut al saptelea transfer din aceasta vara! ... Englezii ofera 25 de milioane de euro pentru transfer, iar Barcelona e dispusa sa accepte.
Portarul lui City este aproape de un transfer.Intr-o prima repriza plictisitoare, City nu a amintit deloc de evolutia stralucitoare din tur.
google-analytics.com