Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (3.68 secunde)
Cum va arata Muzeul Comunismului din Romania Interviu cu Vladimir Tismaneanu, presedintele Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului Acum o saptamana, PDL a anuntat ca se va infiinta Muzeul Comunismului langa Parcul Carol, in Hala Filaret.
Pana acum, bancile din Romania care au lansat depozite cu dobanda fixa ofereau aceasta facilitate doar pentru depozitele atrase pe termen redus, de cel mult un an.
Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 45% in ultimele opt luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand valoarea de 8,43 miliarde de euro.
Nici nu a trecut bine perioada Sarbatorilor de iarna, ca febra cumparaturilor ii va cuprinde din nou pe romani. ßi asta pentru ca de saptamana viitoare se deschide oficial sezonul reduce-rilor.
Dupa anunturile care aratau ca Ungaria ar putea merge pe mana Rusiei si Ucrainei pentru a se aproviziona cu gaze si dupa ce Bulgaria a semnat un acord cu Grecia si Rusia pentru construirea unei conducte de petrol de la Marea Neagra la Marea Egee, gazoductul Nabucco ar fi putut ramane doar un proiect pe hartie.
Sub pretextul simplificarii procedurilor, guvernul a trecut la Registrul Comertului înregistrarea micilor întreprinzatori.Guvernul a adoptat miercuri o ordonanta de urgenta care încurajeaza micii întreprinzatori: persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
Sub pretextul simplificarii procedurilor, guvernul a trecut la Registrul Comertului înregistrarea micilor întreprinzatori.Guvernul a adoptat miercuri o ordonanta de urgenta care încurajeaza micii întreprinzatori: persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
La licitatia pentru proiectarea Centrului Multifunctional Craiova nu vor putea participa firmele care deseneaza constructii de acest tip in orasele Vestului.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
6 silozuri la Dunare, un altul in vestul tarii si un terminal de export la Constanta Alfred C.
Cum in filmul ala Flint era jucat de Woody Harelson, iar avocatul sau de catre Ed Norton, toti am gasit ca Flint e simpatic si dreptatea e de partea lui.
Romania, pe locul 8 in lume in functie de efortul financiar pentru a cumpara un litru de carburant Romania are cea mai ieftina benzina din Uniunea Europeana, arata statisticile publicate pe data de 11.02.2013 de catre Comisia Europeana.
Carol Bartz, directorul general al Yahoo!, a fost con¬cediata prin telefon de Roy Bostock, presedintele consiliului de administr¬a¬tie al companiei, dupa un mandat de doi ani si jumatate marcat de stagnarea ac¬tiunilor si de distantarea de partenerul din China, Alibaba, transmite Reuters.
Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l omagia pe Juan Gris, la implinirea a 125 de ani de la nasterea pictorului spaniol, unul dintre cei mai influenti reprezentanti ai cubismului, alaturi de Pablo Picasso si Georges Braque.
Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania, a lansat recent noul sau varf de gama. Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificatii de top si in acelasi timp un accesoriu stilat si modern.
"Mincinosul", dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache aduce pe scena Teatrului de Comedie umorul savuros si moralizator.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Poporul gastric Un prieten mi-a amintit de textul asta, scris acum ceva vreme. ... Fara indoiala, hrana este necesara pentru mentinerea septelului de homo discutabil sapiens. Iar savantlacurile gastronomiei sunt prilej de bucurie pentru intelectuala papila gustativa.
Pentru prima oara in domeniul nefrologiei, un congres medical va imbina teoria stiintifica si practica atelierelor de lucru. Zeci de ore de dezbatere, transmisiuni live de la Institutul Clinic Fundeni, totul intr-un singur eveniment medical de renume:
Sa citim, deci, integral, exact fragmentul pe care il invoca cei care sustin ca telepateala e scoasa din context, iar rechizitoriul e de fapt o opera stiintifica de mare revarsare intelectuala.
google-analytics.com