Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (2.73 secunde)
Camerele de bord folosite de zeci de mii de soferi pentru a avea o dovada in cazul in care patesc ceva rau in trafic au devenit inutile. Parlamentul a respins definitiv legea care ar fi permis politistilor sa dea amenzi in baza filmarilor facute in trafic.
Milioane de oameni mor anual, in lume, din cauza accidentelor de masina, iar alte milioane se aleg cu rani serioase. ... Ca este si vina soferilor, in cea mai mare parte a lor, tineri cu masini de la taticu‘ ...
Politia Romana si procurorii anti-mafia fac, in aceasta dimineata, peste 300 de perchezitii in toata tara pentru destructurarea unor grupari infractionale specializate in trafic de droguri, trafic de minori si persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranti.
In doar cateva ore, peste 300 de participanti la trafic au fost depistati de politistii rutieri, in timp ce conduceau pe DN 2, cu viteze peste limita legala.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. ... Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
Un barbat din comuna Brastavatu si altul din Caracal au fost retinuti zilele trecute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT l-au retinut aseara pe un doljean cercetat pentru trafic de persoane, dupa ce, cu cateva ore in urma, o introdusesera in arest si pe una dintre victimele acestuia.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Programul manifestarilor de 1 Decembrie. VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Un sofer acuza doi agenti de la Sectia 3 Politie Craiova ca, luni seara, l-au incatusat si lovit pentru simplul motiv ca a oprit masina cu intarziere dupa ce i-au facut semn sa traga pe dreapta.
Neatentia - activitati care te distrag de la condus. ... Nepastrarea distantei fata de masinile din fata 3. Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Politistul care anunta pe Facebook pozitia radarului dezvaluie cum incearca soferii sa scape de amenzi:
Titi Aur, reguli in trafic. ... Eduard Pascu) Multiplul campion national la raliuri, Titi Aur, a prezentat, pentru cititorii DC News, in cadrul rubricii Jungla Urbana, principalele reguli care trebuie respectate pentru ca, atat soferii, cat si pietonii, participanti la trafic, sa se intoarca la familii in siguranta.
Incident socant in trafic! Un adolescent de 16 ani a tras cu arma spre un alt sofer, dupa o sicanare in trafic.
Pa baza de centenar, da unitate care este. ... - Un'tate natuonala da nemodificare legi pa justitie care iuropa vrea care nu se mai puoate.
Senatorul independent de Caras-Severin, Ioan Talpes, a anuntat ieri la Resita constituirea grupului de initiativa pentru lansarea Uniunii Populare Social Crestine (UPSC), partid de orientare crestin-democrata.
Kelemen Hunor a declarat astazi ca e "incalificabila" pozitia Institutului de Politici Publice (IPP) fata de participarea lui la dezbaterea dintre candidati si afirma ca daca Basescu, Antonescu sau Geoana nu vor sa auda mesajul comunitatii maghiare, sa spuna acest lucru.
Deputatul liberal Mihai Voicu s-a interesat in ultima sedinta de Birou Permament al Camerei Deputatilor daca pedelista Monica Iacob-Ridzi este sau nu in concediu medical, in conditiile in care aceasta ar fi fost prezenta luni noapte la votul pentru desemnarea unui judecator la Curtea Constitutionala.
Dupa ce in 2008 a fost convins de Mircea Geoana sa candideze din partea PSD pentru un fotoliu de senator de Brasov, in prezent Prunariu nu vrea sa mai auda de politica: ... Prunariu s-a declarat dezamagit de "cat de murdar sunt organizate alegerile" in Romania.
google-analytics.com