Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (7.69 secunde)
In fata valului de acte de violenta in trafic, politistii de la Circulatie au propus unele masuri de pedepsire, inspirate din modelul spaniol. Seria actelor de violenta in trafic continua si la inceputul acestui an.
Fostii ministri ai agriculturii Remes si Muresan urmeaza sa dea socoteala în fata judecatorilor pentru palinca si caltabosii de la Ciorba.
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) a inaugurat, marti, Centrul de Coordonare a Cautarii si Salvarii (SAR), care va gestiona situatiile de urgenta create de producerea unor eventuale accidente in aviatia civila. La implementarea sistemului informatic si de comunicatii a participat si Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).
Politia Rutiera este cu ochii in patru, din cauza aglomeratiei de pe DN1. In lipsa unei autostrazi care sa permita un trafic auto civilizat, agentii Politiei Rutiere au de munca, pentru ca valorile de trafic depasesc cu 6 mii de autovehicule cifrele dintr-un weekend normal.
In de autostrada: Modernizarea drumului Bucuresti-Giurgiu cu trafic restrictionat pe o banda timp de 2 ani Libertatea.ro informeaza:
Atletul kenyan Patrick Kimeli a castigat duminica a 8-a editie a Maratonului Raiffeisen Bank Bucharest, disputata pe distanta clasica de 42,195 km, cu timpul de 2h13min15sec, stabilind un nou record al competitiei. Kimeli a fost urmat in clasament de alti doi africani:
E acuzat de o fapta foarte grava Campania electorala nu a inceput, dar cea neoficiala este in toi. ... Atat partenerii de al PDL, cand si adversarii de la PSD si PMP trag din toate pozitiile in liderul PNL.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
O NOAPTE DE POMINA PREMIERA: 18 AUGUST 2017 Comedie DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM Cu:
In curand, in cinematografele din Romania va rula filmul Trafic in stil american, in regia lui Doug Liman. ... Trafic in stil American e povestea incredibil de adevarata a unui pilot care a reusit sa conduca una dintre cele mai mari operatiuni sub acoperire derulate vreodata de CIA.
Conducatoarea auto care a impuscat, joi, un sofer in zona Pietei Dorobanti cu o arma neletala este cautata de politisti.
Ma intreb ce s-a intamplat in acel moment, care a fost motivul pentru care am gandit unele lucruri, nu foarte politicoase, la adresa bietului participant la trafic. ... Citesti 1000 de cuvinte pe minut cu o simpla aplicatie Nou trend, viral pe internet - Ai poza asa?
O toamna cu caderi de capete Ce ascunde diversiunea "Partea tiganeasca" a filierei fratilor Basescu? Fratii Traian si Mircea Basescu ar putea fi si verigi intr-o retea internationala de trafic clandestin controlat cu arme destinate zonelor de conflict?
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
Cu atat mai interesanta este luarea sa de pozitie impotriva unei afirmatii a CIA care a circulat la sfarsitul anului 2014 si care, in cultura populara, a devenit imediat stirea ca s-a gasit explicatia fenomenului OZN - si anume ca ele ar fi avioane-spion de tip U2.
Fericit (67%), mai dispus sa rad toata ziua (33%), mai puternic, mai increzator (61%) - acestea sunt concluziile unui sondaj Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania. ... Acceptarea neconditionata (81%), imbratisarea unui copil (27%), bucuria animalului de companie (14%), au mai declarat utilizatorii site-ului.
Un angajat al IPJ Botosani a fost retinut astazi de procurii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si trafic de persoane. ... Oamenii legii au facut marti, la prima ora, descinderi in 23 de imobile din judetele Suceava, Botosani si Timis.
Un sofer si un biciclist au fost implicati joi intr-o bataie in trafic pe o strada din Sectorul 6 al Capitalei.
google-analytics.com