Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (7.18 secunde)
Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, arestat in Bucuresti, in luna iunie 2009 de Politia Romana, in colaborare cu autoritatile judiciare americane, a fost condamnat de instanta americana la peste 17 ani inchisoare pentru conducerea unei organizatii de trafic de droguri care a distribuit tone de cocaina din tarile Africii de Vest pe tot mapamondul.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
10 motive pentru a renunta la masina Nu stim daca esti genul care vrea sa salveze planeta sau daca te-ai gandit macar o data in viata ca mai exista si alte mijloace de deplasare in afara de masina. ... In afara de pretul benzinei si traficul infernal?
15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis. In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si amendati.
Citeste asta daca esti sofer si te opreste un politist in trafic. ... Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri.
Te poate opri sau nu politistul rutier fara motiv in trafic? ... Mai demult va spuneam ce drepturi au impresia soferii ca detin in fata agentului de politie, atunci cand sunt opriti.
Cum va arata reteaua de autostrazi peste cateva zeci de ani Romania va fi brazdata de autostrazi si drumuri expres de la vest la est si de la nord la sud, sase poduri vor traversa Dunarea la granita cu Bulgaria, iar pe calea ferata dintre Nadlac si Constanta se va circula cu viteze de peste 250 de kilometri pe ora, potrivit primei variante de lucru a Masterplanului General de Transport, publicata ieri pe site-ul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport AMPOST).
Nu va asteptati sa vi se dea ceva, N-o sa primiti nimic de la nimeni!
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Intrebari si raspunsuri privind pneurile de iarna! Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
FARCAS) Foarte recent, dupa aproape 40 de ani, un fost pilot militar s-a decis sa rupa tacerea care i-a fost impusa, relatand agentiei "The Huffington Post" intalnirea OZN prin care a trecut. Capitanul Larry Jividen pilota pe 6 februarie 1975 un T-39D Sabreliner, avion militar de instruire si utilitar.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
FARCAS) Recent, a fost mediatizat un alt caz, temeinic documentat, de aeronava neidentificata. ... Nu avea transpondere de evitare a coliziunilor. ... De la sol, radarele controlului traficului aerian au urmarit intermitent un obiect neinregistrat care se deplasa cu viteze neobisnuit de mari.
Italia a devenit teatrul de operatiuni al multor organizatii criminale straine, cele bulgare concentrandu-se asupra traficului de persoane si prostitutiei, in timp ce retelele ruse si chineze domina piata drogurilor, practicand extorcari si rapiri, relateaza Corriere della Sera in editia online.
Decizia prin care Primaria Craiova a incercat sa elimine concurenta in domeniul transportului public de calatori s-a adoptat cu interpreta- rea subiectiva a legii.Monopolul pe care municipalitatea vrea sa-l instituie in activitatea de transport in comun, prin atribuirea gestiunii directe a acestui serviciu Regiei Autonome de Transport Craiova si scoaterea de pe piata a firmei SC Fratii Bacriz, are baza legala subreda.
Negocierile din ultima perioada pentru acordul cu Ucraina privind micul trafic de frontiera nu au rezolvat principalele aspecte ramase in suspensie, precum perioada de sedere si infiintarea unor noi oficii consulare romane in Ucraina, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al MAE.
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
google-analytics.com