Cautare

1002 de rezultate pentru "trafic de tate" (2.77 secunde)
Procurorii fac perchezitii joi in dosarul fratilor Tate. Anchetatorii au descins la casele apropiatilor lui Andrew si Tristan Tate, dar si la un studio de videochat, una dintre sursele importante de venit ale celor doi.
Fratii Tate au fost arestati in cadrul unei anchete privind traficul de persoane. Fratii Tate sunt acuzati ca ar fi ademenit mai multe femei prin "metoda loverboy". Anchetatorii de la DIICOT spun ca au identificat pana acum 6 victime.
Barbatii care vor sa ajunga in cercul de adepti al fratilor Tate trebuie sa treaca un test suprem pentru a avansa la nivelul urmator in academie si pentru a deveni masculi alfa.
Fratii Tate, Andrew si Tristan, au fost adusi astazi la sediul DIICOT. Fratii Andrew si Tristan continua sa respinga acuzatiile aduse de procurori. Fratii Tate au asistat la perchezitia informatica asupra dispozitivelor ridicate de procurori.
Un alt complice al fratilor Tate va fi scos din arestul central si va fi adus in aceasta dimineata, pentru prima data, la sediul DIICOT.
In aceasta dimineata, fratii Tate au fost, din nou, adusi la DIICOT, pentru audieri. ... Avocatul lor, Eugen Vidineac, a vorbit in exclusivitate despre noile detalii din ancheta care ii vizeaza pe fratii Tate
Magistratii au decis ca Andrew si Tristan Tate sa ramana in continuare in arest preventiv. In ceea ce le priveste pe cele doua femei numite si "ingerii" fratilor Tate, instanta a hotarat schimbarea masurii arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu.
Andrew Tate, noi mesaje halucinante dupa ce a fost plasat in arest la domicilu. Desi reprezentantii milionarului sustineau ca acesta va fi mult mai rezervat pe retelele de socializare, Andrew Tate a postat in aceasta noapte un mesaj in care vorbea despre posibilitatea de a fi asasinat.
"Intr-o turnura socanta a evenimentelor de aseara, 11 martie 2024, fratii Andrew si Tristan Tate au fost retinuti cu forta timp de 24 de ore si au primit un mandat european de arestare din partea autoritatilor britanice.", a transmis echipa de comunicare a fratilor Tate, care ofera mai multe detalii despre urmatorii pasi ce vor fi parcursi de cei doi.
Bucuresti, trafic restrictionat. ... Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICTIONAT, PARTIAL, CA URMARE A LUCRARILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERA: ... Independentei, mai multe puncte de lucru; ... Fabrica de Glucoza - lucrari de supralargire.
inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Autostrada Soarelui a fost facuta degeaba din punctul de vedere al traficului:
Romania a ajuns in presa internationala cu arestarea fratilor Tate, influencerii acuzati de trafic de persoane, viol si crima organizata
Vizita de gradul zero la Arestul Central. Consulul General american a ajuns in urma cu putin timp la fratii Tate, retinuti pentru trafic de persoane si viol.
O norma privind siguranta alimentelor, recent publicata in "Monitorul Oficial", stabileste procedurile la importul si exportul de produse alimentare de origine non-animala supuse supravegherii si controlului pentru siguranta alimentelor.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. Operatorul T-Mobile din Statele Unite ale Americii, filiala a lui Deutsche Telekon, doreste sa schimbe modelul de business pe care se bazeaza toate abonamentele de telefonie mobila.
Astfel, conform reglementarilor legale, conducerea unui autovehicul in mod nejustificat cu o viteza cu cel putin 10 km/h sub limita minima obligatorie stabilita pe tronsonul de drum respectiv se pedepseste cu o amenda de 210 sau de 315 lei.
pe drumurile din Romania circula zi de zi mii de masini cu defectiuni grave - RAR a publicat un raport ingrijorator - Anul trecut au fost verificate in trafic peste 76.000 de automobile - Aproape 3.800 dintre acestea prezentau pericol iminent de accident Potrivit unui raport publicat de Registrul Auto Roman, anul trecut, aproape 3.800 de soferi au fost depistati in trafic cu masini care prezentau pericol iminent de accident.
'Bio-producatorul Mircea Dinescu si-a deschis pravalie cu de-ale gurii in buricul Capitalei:
- Ce le transmiti concurentilor de la "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix? ... De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare.
google-analytics.com