Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (6.70 secunde)
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Ies la iveala noi informatii din dosarul in care fratii milionari Andrew si Tristan Tate au fost arestati pentru trafic de persoane.
Fratii Tate ajung astazi in fata judecatorilor pentru a cere sa fie eliberati din arest. Andrew Tate a postat un mesaj pe Twitter in care a spus ca este greu de ucis pentru ca nu poti ucide o idee.
Tanara acuzata de trafic de persoane alaturi de fratii Tate a fost din nou dusa in catuse azi la DIICOT. ... S-au luat masuri speciale si in privinta fratilor Tate, dupa ce Tristan i-a aruncat un biletel reporterului Antena 3 CNN saptamana trecuta.
Andrew si Tristan Tate si-au pierdut temporar libertatea, insa isi pot pierde inclusiv averea din Romania. Fratii Tate vor ajunge in aceasta dimineata la DIICOT pentru a li se aduce la cunostinta noi sechestre pe numele lor, de aceasta data pe criptomonedele celor doi..
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Autoritatile romane au confiscat masini de lux din complexul lui Andrew Tate. O instanta din Romania s-a pronuntat impotriva unui apel al lui Andrew Tate. Peste 10 proprietati si terenuri detinute de fratii Tate au fost confiscate.
Fratii Tate au ajuns miercuri dimineata la Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti a hotarat ca fratii Tate sa ramana in arest. Andrew Tate acuza intr-o noua postare facuta pe Twitter ca Romania este un stat comunist.
In ultimele zile, cresterea importurilor si exporturilor de cereale, minereuri feroase, carbune etc. ... Incepand cu data de 24 iulie a.c., traficul a depasit zilnic pragul de 120.000 tone capacitate, a declarat Adrian Pindici, purtatorul de cuvant al CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta (CN ACN).
Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
Pe 29 decembrie 2022, Andrew Tate si fratele sau, Tristan, au fost retinuti de procurorii DIICOT in urma unor perchezitii efectuate in Bucuresti. Vila de lux a fratilor Tate a fost calcata de mascati si procurori, dupa ce mai multe tinere au depus plangeri impotriva celor doi.
Date noi din dosarul fratilor britanici Andrew si Tristan Tate, arestati la finalul anului trecut pentru trafic de persoane si criminalitate organizata.
Andrew si Tristan Tate au fost eliberati din detentie vineri seara, dupa trei luni petrecute in arestul central.
Bucuresti, trafic restrictionat. ... Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICTIONAT, PARTIAL, CA URMARE A LUCRARILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERA: ... Independentei, mai multe puncte de lucru; ... Fabrica de Glucoza - lucrari de supralargire.
- Par­inte, cu durere obser­vam ca Roma­nia nu mai are put­erea si val­oarea de alta­data, pen­tru ca ea nu face decat sa exe­cute ordinele mar­ilor put­eri ce con­duc intreaga omenire, fara sa se mai opuna catusi de putin si se accepta niste masuri impotriva Romaniei, in defavoarea noas­tra, atat mate­r­ial cat si spir­i­tual.
Politistii perchezitioneaza, chiar in aceste momente, vila de lux a celebrilor frati Tate. Tristan si Cobra Tate au mai fost anchetati de politie in primavara, fiind suspectati ca ar fi sechestrat doua tinere.
Din conversatiile intrate in posesia reporterilor spynews.ro rezulta ca, in perioada in care Bianca Dragusanu se iubea cu Tristan Tate, partenera lui Andrew Tate ii lucra pe la spate pe milionari, cautand sa ii vanda, pentru un pumn de lei.
google-analytics.com