Cautare

1021 de rezultate pentru "top performer" (2.54 secunde)
Acest document a fost clasat drept Top Secret si continutul sau ascuns de OMS si de ICNIRP (International Commission on non-Ionizing Radiation Protection).
Poate va aduceti aminte ca in (cartea mea) 'OZN Top Secret' (titlul versiunii romane n.n.) am dezvaluit pentru prima data existenta unitatii 'top secret' de cercetare OZN aflata atunci la RAF Rudloe Manor (acum e in alta parte)", deci nu in biroul pe care-l condusese Pope.
Dar desi avea o autorizare de securitate Top Secret si puterea unei citatii din partea Comisiei de Credite al Senatului, nu a putut penetra aceste proiecte, care erau controlate de o echipa care era stapana tuturor proiectelor negre.
Asa cum scrie Jon Austin, barbatul, al carui nume nu a fost inca dezvaluit, sustine ca poseda autorizatia compartimentala de securitate TS SBI/ESI NATO/SIOP si o autorizatie pentru documente Top Secret pentru a lucra cu informatii exceptional de sensibile, inclusiv in cadrul NATO.
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
In privinta oligarhilor PD, Geoana a evitat sa faca nominalizari, dar a indicat pentru identificare democratii din Top 100 al averilor din Romania. "Deschideti Top 100 averi si veti vedea oameni cu averi cumulate de peste 1 miliard de euro, facute din politica.
Ea a precizat si ca, intr-un top al partidelor cu greutate pe scena politica locala, PD s-ar afla pe ultimul loc.
Presedintele PIN, deputatul Cosmin Gusa, a prezentat un Top 100 al "parlamentarilor expirati", despre care afirma ca "sunt penali" sau "se afla in lupta cu trecutul". Printre cei enumerati in Top 100, se afla Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Marko Bela sau Radu Berceanu.
la firma la Maison Consulting SRL, in valoare de 1.700 USD, la Top Cont SRL, in valoare de 800 lei si la Banca Tiriac, in valoare de 4.700 lei, sume neschimbate fata de ultima declaratie din decembrie 2007.
TOP VIP - un clasament al popularitatii persoanelor si personalitatilor publice, alcatuit de Agentia ZP NEWS INTERCEPTOR pe baza nominalizarilor din presa scrisa - marcheaza fenomenul unei pierderi constante de popularitate a presedintelui Traian Basescu.
Concret, pe 14 februarie 2012, deputatul PSD Ion Stan a depus in Camera doua declaratii politice de-a dreptul incendiare, intocmite pe baza unor informatii de top, accesibile doar serviciilor secrete si anumitor factori politici de top.
Astfel, in tara noastra exista 136 de masini la o mie de locuitori si ne situam in acest top doar deasupra Albaniei, care are 30 de autoturisme la o mie de locuitori.
Potrivit acestui top, Grupul European Drinks este situat intre primii zece producatori de alimente si de bauturi, ocupand locul 8 in topul 100 al celor mai mari companii din Europa. ... Vanzarile vor creste semnificativ “Acest top vine sa confirme cresterea economica inregistrata de Grupul European Drinks in 2004.
Sectorul financiar-bancar ofera in Romania cele mai mari salarii pentru functiile de top management, fiind urmat de industrie si IT&C, apoi de sectorul bunurilor de consum, afirma Panos Manolopoulos, director general al firmei Stanton Chase, specializata in recrutarea de personal pentru conducere.
Potrivit analizei, primele patru companii din top 25 au avut anul trecut venituri de peste un miliard de euro. ... Urmatorul loc din top este ocupat de Grupul Rompetrol (Petromidia).
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
Lipsa de specialisti se resimte insa nu atat la nivelul personalului executant, cat mai ales in ceea ce priveste middle si top management, strategii care dezvolta planurile de extindere a bancii si metodele de atragerea clientilor.
Benzina Premium 95 fara plumb va costa 3,45 lei/litru, iar pentru un litru de benzina Top Premium 99+ va trebui sa platim 3,77 lei.
ßoferii comozi si companiile de top, in pierdere Masura luata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), prin care se interzice vanzarea de polite RCA pe strada, in masini sau la tarabe, va avea insa si efective negative.
Un litru de benzina Top Premium 99+ se va scumpi de la 3,77 lei la 3,86 lei.
google-analytics.com