Cautare

1021 de rezultate pentru "top performer" (2.91 secunde)
Afaceristii din Mehedinti, Olt si Gorj nu sunt reprezentati în top nici anul acesta.
Potrivit "Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi", întocmit de revita Capital în colaborare cu institutul de cercetare a pietei GFK, nu pachetul salarial si avantajele banesti sunt cele mai importante elemente pentru un angajat.
Wikileaks dezvaluie ca, in 2007, Ambasada SUA a realizat, intr-o telegrama clasificata drept confidentiala, un top cinci al oligarhilor din Romania, precum si unul baronilor locali. ... Printre cei care sunt inclusi in top se numara: ... In cadrul documentului este realizat un top cinci al oligarhilor din Romania:
Fabrica de inghetata Top Gel isi deschide portile pentru cei care doresc sa afle cum se produce acest delicios desert.
Fabrica de inghetata Top Gel isi deschide portile pentru cei care doresc sa afle cum se produce acest delicios desert.
Marele performer al alegerilor locale din Gorj este inainte de incheierea numaratorii PP-DD care se situeaza pe locul al doilea, atat la Primaria Targu Jiu, Consiliul Local, cat si la Consiliul Judetean si consilierii judeteni.
Marele performer al alegerilor locale din Gorj este PP-DD, care se situeaza pe locul al doilea, atat la Primaria Targu Jiu, cat si consiliul local, precum si la votul pentru consilierii judeteni.
Focus ST se vrea un adevarat performer. Viteza maxima este de 240 km/h. Grinda de rezistenta dintre amortizoarele fata imbunatateste comportamentul dinamic al masinii.
Cel mai slab performer ar fi Ungaria, cu un avans de 1,7%. Pentru anul acesta FMI a mentinut de asemenea estimarile de crestere la 1,5%, cu toate ca a revizuit negativ prognoza pentru toate marile economii ale lumii.
Rusoaica si-a descoperit talentul inca de la varsta de patru ani si dupa ce a cutreierat intreaga lume, s-a stabilit in Germania, unde se dedica in totalitate carierei de performer profesionist.
Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor. ... In Partidul Conservator se regasesc alte patru nume din Top 300, a caror avere cumulata se aproprie de un miliard de dolari.
Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau.
Top Beauty Trade Show are loc in perioada 1-4 octombrie 2015 in Bucuresti la sediul Top Line: ... Cele mai cunoscute branduri cosmetice din lume lanseaza noutatile la TOP BEAUTY TRADE SHOW 2015:
Tuborg, PepsiCo, Crama Histria, Zestrea by Liliana Turoiu, Editura RAO, RADIC Star, Macromex, Conti Grup, Marathon Distribution, Vinuri de Macin, ALBALACT Horeca Top. ... Performanta de top calibrata la adevaratele nevoi si o exploatare fara griji. ... ALBALACT HORECA TOP: ... Albalact Horeca Top.
Astfel, premierul Calin Popescu-Tariceanu (PNL) s-a clasat pe primul loc intr-un top al celor mai mediatizate 25 de personalitati politice, in emisiunile de stiri de la televiziunile monitorizate, cu 114 interventii (2.416 secunde).
Romania ocupa, in 2009, locul 81 din 102 in "Country Brand Index" - un top al tarilor bazat pe brandul fiecareia, realizat anual de firma de consultanta de nivel mondial Future Brand, afirma, intr-o postare pe blogul personal, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
"Pentru aceste momente mi-am pregatit o lista de carti, un top 10 desi nu exista o ierarhie speciala" Logic! Un top, desi nu exista o ierarhie. ... Deci e un top 10 al unor carti comune, ordinare, de rahat, deloc speciale sau e un top lipsit de ierarhie?
In acest an, sunt peste 50 de nume noi si de care nu s-a auzit pana acum, iar la capitolul "iesiri" se remarca de departe controversatul om de afaceri Culita Tarata, care n-a mai avut loc in top din cauza datoriilor foarte mari acumulate la bugetul de stat.
Alte doua firme apartinand tot lui Ioan Micula si Viorel Micula, au primit Distinctia de Excelenta, trofeu acordat firmelor care s-au clasat la ultimele trei editii pe primele trei locuri in top.
google-analytics.com