Cautare

2376 de rezultate pentru "titularizare rezultate concurs clunapoca" (2.87 secunde)
Legat de acest subiect deputatul pesedist i-a transmis presedintelui Organizatiei Judetene PD ca nici macar cei care si-au ocupat functiile de sefi prin concurs nu sint in siguranta. "L-am auzit pe Mircea Toader spunind ca cei care au dat concurs pentru a ocupa un post nu pot fi schimbati.
Dupa intalnirea de la Casa de Cultura a orasului, Tariceanu, insotit de secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Danut Culetu, senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, a vizitat o expozitie culinara din cadrul unui concurs gastronomic.
Cei doi candidati vor sustine maine prima proba de concurs.Consilierul judetean PSD Tiberiu Florian Mateescu si Marius Catalin Usurelu ginerele presedintelui PC Olt Paul Dobrescu vor sustine maineproba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Olt.
Zeci de functii de conducere, incepand cu cea a pensionarului Gheorghe Bica, trebuie ocupate prin concurs in perioada urmatoare. ... Pe lista sefilor proaspat pensionati se afla si cel al Politiei Bailesti, comisarul-sef Ilie Stefan, suplinit pana la ocuparea functiei prin concurs de adjunct - comisarul Sorin Abagiu.
Recentele critici ale presedintelui Traian Basescu la adresa PDL, despre care a spus ca e pe cale sa se bolsevizeze din cauza sistemului de vot adoptat pentru congresul din iulie, pare sa fi dat startul unui concurs de metafore in principalul partid de guvernamant.
Solicitarea sa a turnat gaz pe focul angajatilor institutiei, nemultumiti ca, in timp ce ei fierb de teama sa nu fie dati afara de guvern ca urmare a restructurarilor, Brezniceanu este impins politic pe un post fara sa dea concurs.
Gheorghe Danila a reobtinut functia de director al Camerei Agricole, chiar daca la concurs a fost notat cu mai putin de trei. ... Intrucat conducerea Camerei Agricole este asigurata tot cu caracter interimar, CJ va organiza un nou concurs.
Solicitarea sa a turnat gaz pe focul angajatilor institutiei, nemultumiti ca, in timp ce ei fierb de teama sa nu fie dati afara de guvern ca urmare a restructurarilor, Brezniceanu este impins politic pe un post fara sa dea concurs.
La concurs s-au inscris 46 de persoane interesate sa obtina aceasta calitate, dupa ce au frecventat cursuri de specialitate in domeniu.
"Basescu are o retorica schizofrenica" Traian Basescu are "o retorica schizofrenica" deoarece face tot posibilul sa pozeze in orice altceva decat intr-un politician, afirma ex-premierul pesedist Adrian Nastase, pe blog, el propunand un concurs in care internautii trebuie sa ghiceasca ce este cu adevarat Traian Basescu, daca nu un politician.
In acest an, au fost scoase la concurs 35 locuri la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"
"'Trofeul Energeticianului' este o manifestare traditionala care se desfasoara anual, inainte de Ziua Energeticianului (20 iulie), la care participa aproximativ 200 de concurenti, la opt discipline de concurs.
Acestia vor coordona activitatea pana la organizarea unui concurs. ... Locul de director al AFP va fi ocupat pana la organizarea unui concurs de Zaharia Corbeanu, iar cel de adjunct - de Lili Saptelei, ambii fiind pana acum sefi de servicii in cadrul aceleiasi institutii.
Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta va scoate in curand aproximativ sapte posturi la concurs in orasele Mangalia si Medgidia. "Asteptam ca Ministerul Internelor si Reformelor Administrative sa aprobe noua organigrama si vom scoate la concurs mai multe posturi pentru localitatile Mangalia si Medgidia.
Grupurile de producatori agricoli care vor sa obtina finantare de la Ministerul Agriculturii pentru participarea la targuri si pentru promovarea produselor vor inscrie proiectul intr-un concurs, iar programele care obtin punctaje scazute vor respinse, potrivit unui proiect de ordin al ministrului.
Pentru a participa la concurs s-au inscris opt echipe a cate trei studenti.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR. ... SRTv a scos la concurs, la inceputul lunii septembrie, postul de director al Departamentului Film.
Ei vor beneficia de o prezentare despre pericolele posibile si masuri de protectie a locuintei din partea echipei UNIQA si vor primi informatii despre cum pot participa la concurs, premiile puse in joc si modalitatea de desfasurare a acestui concurs.
Startul la cele doua zile de concurs va fi la ora 9:00 dimineata, vineri si sambata, 27-28 august 2010 din fata hotelului Alpin, iar duminica 29 august, orele 10:00 se va da startul la Superspeciala.
Iantu va prezenta, la TVR 2, un concurs de cultura generala despre Romania.
google-analytics.com