Cautare

1313 de rezultate pentru "televiziune" (3.39 secunde)
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Valeriu Lazarov dorea sa isi extinda business-ul in new media si televiziune pe internet.
B1 TV a anuntat oficial semnarea contractului pe trei ani prin care Turcescu va realiza emisiunea "100%" la acest post de televiziune.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa (foto) a inaintat, la inceputul acestei saptamani, un memoriu primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu privind taxele pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune.
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
Pentru ca nu aveam unde sa ma duc sa fac televiziune. ... - Am invatat multe despre ceea ce inseamna televiziune, despre ceea ce inseamna oamenii care te privesc in fiecare seara, dar am invatat si ca gloria este atat de efemera.
- Te-ai facut remarcata foarte mult in ultimii sase ani si prin realizarea galelor de succes foarte cunoscute la nivel national, fiind difuzate ca programe de televiziune si a mai multor campanii pentru copii.
Aceste semnale sunt transmise cu ajutorul statiilor de radio si televiziune, al retelelor de telefonie mobila si al radarelor aeriene prezente pe tot cuprinsul tarii.Cresterea masiva a numarului de abonati la retelele de telefonie mobila a permis serviciilor de securitate sa foloseasca aceste transmitatoare pentru a directiona semnale de control mental catre zone intinse.
Trustul media proprietar al canalelor de televiziune AUTOMOTIVE CHANNEL, HABITAT TV si ESTETIK TV, anunta incheierea primei etape de implementare tehnologica a celor trei canale de televiziune, prin inceperea emisiei folosind tehnologia de tip "video streaming".
Trustul de presa Adevarul Holding si-a dezvoltat, de la sfarsitul anului trecut, un studio de televiziune. Din 15 iulie 2010, Alexandru Sassu, fostul director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), ocupa functia de director al diviziei de radio si televiziune a trustului Adevarul Holding.
Preciziei Bussines Center, Oglinda Television, El Salt RCP 2000, Oglinda Press, Dan Diaconescu Distribution L.D si Ocram Televiziune, companie care detine postul OTV. ... La datoriile celor doua companii se adauga si 600 000 euro pe care ii datoreaza Ocram Televiziune (care detine licenta OTV) la finantele locale.
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: ... In televiziune a fost, mai apoi, redactor-sef la redactia emisiunilor culturale, director de programe si director adjunct al TVR.
cu ce oferte vine compania Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
Jessica Chastain ("Zoro Dark Thirty"‘) TELEVIZIUNE Cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial, miniserie sau film TV: Maggie Smith ("Downton Abbey") Cel mai bun film de televiziune/ miniserie:
diplomatie, televiziune, administratie, actorie, regie, afaceri, sanatate, politica, invatamant, administratie, sport, cultura, eleganta, muzica, popularitate, etc. ... Celebritatea anului in actorie/Generatia de aur in actorie si televiziune: ... Elena Merisoreanu Premiul publicului/celebritatea anului in televiziune: Simona Gheorghe Premiul publicului/celebritatea anului in televiziune:
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... Si, apropo de televiziune, vreau sa cred ca in ceea ce priveste televiziunea am fost precursorul respectat si iubit al primelor show-uri politice devenite celebre pe micul ecran si atat de gustate de milioane de telespectatori.
'Este bine stiut faptul ca Televiziunea Romana, televiziune publica, ar trebui sa reprezinte o institutie simbol de moralitate, etica si deontologie. O televiziune publica este, prin excelenta, o televiziune a intregului popor fata de care trebuie sa-si exercite functiile in mod impartial, onest si moral.
Telesport devine astfel prima televiziune de sport din Romania care este inchisa. ... Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
google-analytics.com