Cautare

17142 de rezultate pentru "telekom satu mare" (3.93 secunde)
Presedintele organizatiei judetene Satu Mare a Partidului Conservator, Radu Pop, si-a dat demisia din functie, dar va ramane la conducerea filialei pana se va gasi un presedinte interimar potrivit.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa. ... A doua zi, insa, in comunicatul emis de Institutia Prefectului se mentioneaza ca alaturi de directorul Directiei Sanitar Veterinare, Eugeniu Avram, directorul SAPARD Satu Mare si-a prezentat demisia.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. ... Adrian Nastase s-a intalnit, in cadrul aceleiasi vizite, cu primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, cu viceprimarii Viorel Solschi si Gabriel Leo si cu Ioan Buda, inspector general al Inspectoratului Judetean Satu Mare.
Revenirea Emiliei Murineanu (foto) la sefia Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta dupa ce a condus o buna perioada AJOFM Satu Mare este si acum pe buzele unor carcotasi.
"Este vorba despre Timis, Vaslui, Bacau, Satu Mare, Mures si Teleorman", a precizat Borbely. Ministrul a mentionat ca, in acest moment, in Mures functioneaza ilegal doua depozite pentru deseuri, iar cei din Satu Mare duc gunoiul in alt judet. ... La Satu Mare, ei totusi s-au organizat.
Aproape 1.000 de firme din judetul Satu Mare au datorii la bugetul de stat de 1.225 miliarde de lei.
Simbata si duminica, in fata Hotelului "Dacia”, Primaria municipiului Satu Mare a amplasat o urna in care satmarenii au putut introduce orice suma de bani pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Banat.
Firma a achizitionat, pentru suma de 6,25 milioane de euro, doua obiective in Oradea (un complex cu 388 de apartamente) si Satu Mare (un ansamblu rezidential cu 165 de locuinte).
Nici tehnicianul echipei Energia, Liviu Andries, nu-si pune mari sperante in acest joc, meciul mult mai important pentru gorjeni fiind cel de duminica, de la Satu Mare.
Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare. ... Zona digului, aflat in centrul orasului Satu Mare, a fost luata cu asalt de politisti.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare. ... Andreea Molnar si Eva Papp, cele doua "maseuze" minore, in varsta de 15 si 16 ani, originare din judetul Satu Mare erau considerate vedetele bordelului clandestin.
Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
Totusi, restantele reprezinta mai putin de 10% din totalul creditelor de consum, care in judetul Satu Mare au atins nivelul de aproape 1.000 de miliarde de lei.
Pretul fixat, cu toate ca terenul avea lipsurile mentionate mai sus, a fost de 15 euro/m2, pret considerat a fi prea mare de delegatia grupului suedez. ... Cea mai mare parte a consilierilor locali, precum si reprezentantii oamenilor de afaceri au considerat pretul ca fiind exagerat.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
Matematica, mai mult o arta decat o stiinta Andrei este din Satu Mare. ... Isi aduce aminte ca avea doar cinci ani si tatal lui se dadea mare in fata prietenilor, punandu-l sa faca tot felul de adunari.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
El s-a aratat insa fericit ca a fost inconjurat de echipa PSD si de prieteni, si a precizat ca dorinta cea mai mare este sa castige alegerile prezidentiale.
google-analytics.com