Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (2.68 secunde)
Cand telefonul este "deschis", in partea de jos se regaseste o tastatura standard, cu zece butoane. Telefonul mai are si trei taste pentru functiile de baza, plasate sub display. ... Telefonul poate fi setat in asa fel incat camera acestuia face fotografia numai atunci cand persoana "prinsa" in obiectiv zambeste.
Tot ce trebuie sa faca cineva care vrea sa spioneze alta persoana este sa ii subtilizeze telefonul si sa tasteze un anumit cod. Programul nu ajuta doar la ascultarea convorbirilor efectuate de pe telefonul respectiv.
Compania T-Mobile USA va scoate la vanzare in luna august un nou smartphone ce utilizeaza sistemul de operare Android, dezvoltat de Google Inc., si care va intra in competitie cu ultimul iPhone al celor de la Apple si cu Palm Pre, informeaza Yahoo News citand Reuters.
Aplicatii care-ti gasesc telefonul disparut Sa ti se fure smartphone-ul sau sa-l pierzi a ajuns sa fie mai grav decat daca iti dispar actele. Conturile de e-mail, accesul la retelele de socializare, fotografiile, toate sunt la dispozitia celui care iti gaseste sau iti fura telefonul.
Tu de cate ori iti incarci telefonul? ... Fa upgrade la 7.1, lansat acum cateva zile. ... Nu tine telefonul mai mult de o ora si jumatate la incarcat si nu il lasa peste noapte. Fa-ti o lista acum cu toate aplicatiile de pe telefonul tau.
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Un pic de intimitate poate salva o relatie, daca suntem suficient de discreti cu datele noastre personale si nu le lasam la discretia partenerului.
Folosim des, acum, telefoane si tablete, laptopuri insa tot exista cateva intrebari pe care ni le punem, referitoare la aceste gadgeturi.
Iata dovada ca telefonul mobil stie totul despre noi. Cum putem fi urmariti, chiar si fara internet sau GPS activat Telefonul mobil stie totul despre noi.
Un adolescent, care a vrut sa-si recupereze telefonul uitat intr-un taxi, a fost omorat. ... A descarcat o aplicatie care l-a dus pana la o masina unde a fost confruntat de 3 oameni.
Toti cei implicati au inteles ca trebuie sa fi fost ceva foarte alarmant pentru a evoca o reactie atat de intensa la acest profesionist veteran al fortelor aeriene. ... Conducatorul auto a raportat ca luminile fusesera galbene la inceput, dar s-au schimbat in portocaliu si apoi in rosu.
Toti cei implicati au inteles ca trebuie sa fi fost ceva foarte alarmant pentru a evoca o reactie atat de intensa la acest profesionist veteran al fortelor aeriene. ... Conducatorul auto a raportat ca luminile fusesera galbene la inceput, dar s-au schimbat in portocaliu si apoi in rosu.
Ca orice inalt functionar care se respecta, o data cu demisia, dna Udrea a aparut si la televizor, unde, surpriza, l-a denuntat pe primul ministru Tariceanu ca, pe 26 mai 2005, i-a telefonat procurorului general al Romaniei pentru a se interesa de soarta prietenului si colegului intru partid si afaceri, Dinu Patriciu.
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. ... Iuliu Maniu, sector 6, i-a smuls, din mana, telefonul mobil unui minor de 17 ani.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro. ... Englezii vin la Bucuresti sa scoata cel putin un egal.
Se anunta SHOW MAJOR la meciul de pe 23 mai: ... Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii. ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei:
Victor Ponta, la Dupa 20 de ani:
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
Categoria bloguri La categoria "bloguri", au fost gasite 48 de rezultate in cautarea efectuata pe ultimele 24 de ore, in 414 bloguri si in toate domeniile monitorizate (de la politica, finante, administratie, IT&C, vedete samd).
google-analytics.com