Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (2.76 secunde)
ProTV informeaza : PSD va gazdui in mai 2012, la Bucuresti, reuniunea extraordinara a socialistilor europeni PSD a anuntat ca urmatoarea reuniune extraordinara a socialistilor europeni va avea loc la Bucuresti, in perioada 14-16 mai 2012.
Ei acum doar participa la un vodevil profitabil de ambele parti. Sigur ca Vantu joaca la doua capete, de unde si victimizarea pe care o tenteaza.
Presedintele Traian Basescu declara, in septembrie, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV, ca amanarea localelor pana la generale ar fi justificata doar de reorganizarea administrativa, mentionand ca in lipsa acestei justificari el tratateaza subiectul ca pe o problema a coalitiei, pe care nu si-o asuma.
Eu n-am reusit sa patrund sensul lor adanc si profund sau macar impactul pentru viitor, asa ca apelez la sprijinul Dumneavoastra pentru a le descifra. ... Traian Basescu, pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung la inceputul lunii noiembrie:
Nu fac intotdeauna ce zice Ion Iliescu Victor Ponta a comentat la Realitatea TV declaratia lui Ion Iliescu care a spus ca pentru presedintele PSD ar fi prea devreme sa candideze la Presedintie.
Basescu ar fi demis la un referendum, populatia este nemultumita profund Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca in acest moment un referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu ar avea succes, insa a precizat ca nu ii sfatuieste pe liderii de opozitie sa porneasca suspendarea acum, ci sa astepte o noua configuratie a Parlamentului.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de PRO TV, ca au fost companii care au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei, a imprevizibilitatii procesului de decizie, a nivelului de transparenta.
Stirile ProTV: ... mi s-a oferit sefia PNL pentru alta formula Presedintele ALDE a anuntat intr-o conferinta de presa ca formatiunea lui va merge intr-un guvern de coalitie cu PSD, nefiind interesat de alte oferte venite de la alte partide, pentru o formula de centru dreapta.
Stirile ProTV: ... in Guvern vor intra doar PSD si ALDE, Tariceanu ramane sef la Senat. ... Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa.
PROTV: ... Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilita dupa evaluarea mai multor propuneri facute de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.
O astfel de masura ar fi dus la o inflatie de doua cifre" Puteti citi in continuare articolul citat, cu precizarea ca un mai tanar specialist in economie a observat ca masurile aplicate de Guvern (la sfatul BNR) - reduceri de salarii, pensii etc.
De data aceasta, se lauda cu timpii record in care reusesc sa-si culce la pamant marile intreprinderi. ... In ultimii 20 ani, aproape toata industria romaneasca a fost pusa la pamant: ... La inceputul anilor ‘90, aici lucrau peste 6.000 de oameni care produceau fonta.
Fostul presedinte al Romaniei a raspuns intrebarilor moderatorului emisiunii, Cristian Leonte si ale jurnalistilor Claudiu Pandaru(redactor-sef "Gandul") si Cristian Hostiuc (director editorial "Ziarul Financiar") referitoare la situatia politica actuala, dar si la evenimentele din decembrie 1989.
De la numirea in functie in septembrie 2010 si pana acum, Anca Boagiu a promis de mai multe ori, si chiar si in urma cu o saptamana, ca Autostrada Soarelui va fi gata pana la sfarsitul anului.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3. In opinia blogeritei, "mogulii servesc patria ca nimeni altii si ca Basescu i-ar decora, daca n-ar bate la ochi".
Prezidentul a evoluat miercuri seara, la ora de maxima audienta, la Realitatea Tv. ... TVR 1, 2, 3, Cultural, International, si ce-o mai fi, basiste 100%, cu cele mai devotate slugi la butoane. B1Tv, la fel.
Nu stiu, cred ca as vrea sa schiez in primavara sau sa vad un spectacol in alta tara, adica ceva la care nu as ajunge atat de usor, saptamana de saptamana. Asa pot sa vad un spectacol la Tandarica.
Obiceiul asta prost ni se trage de la diavoleasca inventie numita ProTv! ... Mai mult, la Primaria sectorului 2, sector fruntas in intrecerea ciolaneasca, un nene, ametit probabil si de aburii tuicii fierte, i-a sarutat mana ciolanarului-sef, Basescu.
Liberalii vor renunta la cota unica, PSD si PNL pot veni impreuna la alegeri Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca cele trei partide de opozitie ar putea sa vina in alegeri cu un program electoral comun, nefiind o problema coabitarea PNL si PSD deoarece, pana la urma, liberalii vor fi "obligati" sa accepte impozitarea diferentiata.
- si de multumirile adresate de presedintele PNL, Jandarmeriei, pentru amenda, fapt de natura sa canalizeze responsabilitatea spre factorul politic, respectiv, audierea lui Igas la Camera Deputatilor).
google-analytics.com