Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (3.15 secunde)
In noul Centru, care a preluat si activitatea casieriei de la aceeasi adresaa, clientii Astral pot saa achite contravaloarea serviciilor lunare, saa consulte oferta companiei sau saa se aboneze la serviciile de cablu TV, internet si telefonie.
Clientii companiilor de telefonie mobila, in vizorul Biroului de Credit La sistemul Biroului de Credit participa 23 de banci comerciale, la care se adauga patru societati de credit de consum, o societate de asigurari si una de leasing.
Ultimele doua licente de telefonie 3G au fost acordate companiilor Telemobil si RCS & RDS. Fiecare dintre aceste firme trebuie sa investeasca 200 de milioane de dolari pentru indeplinirea conditiilor presupuse de proiect, a declarat presedintele Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI), citat de Mediafax.
La sfarsitul saptamanii trecute, companiile RCS&RDS si Telemobil (Zapp) au reusit sa castige licitatia pentru atribuirea a ultimelor doua licente de telefonie mobila din generatia a treia (3G).
Treptat, pe insula au aparut un oficiu postal, o filiala a bancii "Aval", un punct de prin ajutor, televiziune prin satelit, retea de telefonie, un turn de telefonie mobila si retea Internet, iar anul trecut a fost inaugurat si un foarte straniu hotel cu doar cinci camere.
Astfel, bancile, firmele de leasing, companiile de electricitate, gaze, apa, telefonie, cablu si altele, vor include in contracte o serie de clauze care sa asigure o mai buna protejare si informare a clientilor persoane fizice.
Chiar daca majoritatea companiilor de telefonie mobila au contestat decizia Comisiei Europene (CE), eurodeputatii considera adoptarea reglementarii privind tarifele de roaming un succes care aduce beneficii consumatorului european.
Comisarul pentru Telecomunicatii, Viviane Reding, a avertizat inca o data operatorii de telefonie mobila ca Executivul Uniunii va urmari tarifele aplicate de companii pentru trimiterea in strainatate a mesajelor text si a altor date.
Asociatia Romana a Bancilor (ARB) ar putea solicita autoritatilor sa permita prestatorilor de servicii, in special companiilor de telefonie mobila, sa furnizeze informatii despre clienti Biroului de Credit, a declarat presedintele ARB, Radu Gratian Ghetea.
  Utilizatorii îsi vor putea folosi numarul în orice retea Pâna la sfârsitul lui 2008, clientii companiei vor beneficia si de o noutate pe piata serviciilor de telefonie mobila.
In Romania activeaza in prezent cinci operatori de telefonie mobila, care aveau 22,9 milioane de utilizatori la sfarsitul anului 2007.
Tarifele vor scadea si la ceilalti operatori de telefonie. ... Aceasta masura a fost luata ca o reactie la monopolul detinut de operatorii de telefonie mobila pe piata din Romania.
Compania de telefonie mobila Cosmote a raportat, in primele noua luni ale anului, un profit operational inainte de taxe, dobanzi, depreciere si amortizari (EBITDA) de 10,6 milioane euro, comparativ cu o pierdere de 27,4 milioane euro inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.
Cel mai bine platiti zece doljeni provin din inginerie, agricultura, constructii, servicii medicale, invatamant, telefonie. ... 310.138 Telefonie 8. 305.090 Invatamant universitar 9.
Complexitatea s-a datorat in mare parte alinierii mecanismului campaniei la politicile comerciale si operationale din Moldova, la regulile si principiile de lucru ale operatorilor de telefonie locali, diferite de cele din Romania.
Spatiile comune pot fi inchiriate pentru magazine, birouri, panouri publicitare, antene de telefonie mobila. ... Pe bloc este o antena de telefonie mobila, care mai aduce 250 de dolari pe luna.
e) spune ca facturile sunt obligatorii pentru "furnizarea, la domiciliul clientului, a energiei electrice si termice, a gazelor naturale, a apei, a serviciilor de telefonie, inclusiv de telefonie mobila, de posta si curier, de salubritate, de televiziune, inclusiv prin cablu, de internet".
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Nu este corect sa ne ascundem in spatele unor scuze precum imaturitatea pietei de telefonie din Romania", a declarat Adriana Ticau, deputat socialist in Parlamentul European, membru supleant al Comisiei de Industrie, Cercetare si Energie.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
google-analytics.com