Cautare

1283 de rezultate pentru "telefon deranjamente" (3.45 secunde)
Secretul unei afaceri de succes Daca in urma cu zece ani numai "greii" orasului isi permiteau sa aiba un telefon mobil, acum un copil de sapte ani cu un telefon in mana nu mai mira pe nimeni.
Ministerul Integrarii lanseaza in cursul zilei de azi numarul de telefon 080.080.2007, la care cetatenii pot obtine informatii despre Uniunea Europeana si procesul de aderare a Romaniei.
Astfel, Domo si Flanco inca mai acorda credit doar in baza buletinului, a unui numar de telefon fix/factura de utilitati si a unui numar de telefon de la firma angajatoare.
Informatia nu este oficiala, dar exista zvonuri ca ambele companii sunt in tratative pentru a produce un telefon mobil sub marca Google, care ar avea incorporate versiuni mobile de aplicatii Google, precum Google Earth, Gmail etc.
In comunicatul de presa al Apaterm se mai precizeaza faptul ca, in perioada sarbatorilor de iarna, vor fi asigurate permanent servicii de calitate catre toti consumatorii, iar in situatia aparitiei unor disfunctionalitati in furnizarea caldurii sau apei calde galatenii pot suna la dispeceratul unitatii, la numarul de telefon 311.018.
neafisarea la loc vizibil a unei plachete cu numarul de telefon TELCONS (telefonul consumatorului - apel gratuit) 0800/080.999, precum si adresa si numarul de telefon al OJPC.
Cei interesati sa obtina mai multe informatii pot apela si numarul de telefon 031/620.100, afisat pe site. ... Daca nu ne credeti, verificati pe site si incercati sa dati un telefon.
Primul pas este cel al contactarii bancii straine prin telefon, fax ori email.
Astfel, Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Potrivit ANRCTI, modalitatea de apelare este aceeasi cu cea din roaming - cel care suna trebuie sa formeze codul de tara al celui pe care il apeleaza, urmat de numarul respectiv de telefon.
Seful Garzii, amenintat la telefon Cristian Radu nu a vrut sa dezvaluie identitatea bancilor, pentru ca - nu-i asa? ... "Acum doi ani am primit un telefon prin intermediul caruia am fost amenintat.
Operatia nu este foarte complicata, totul facându-se software, dar la unele mobile 3G mai noi este ceva mai greu.Odata deblocat, un astfel de telefon îsi pierde garantia.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Incepand de ieri, 21 octombrie, orice abonat de telefonie poate migra intr-o alta retea fara sa-si schimbe numarul de telefon.
Reduceti timpul petrecut la telefon  Specialistii sunt de parere ca, atunci când înaintati cu greu într-un proiect, ar trebui sa lasati deoparte si telefonul mobil, nu înainte însa de a activa casuta vocala, astfel încât sa nu pierdeti vreun mesaj important.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Cea mai sigura masura de prevenire a unei posibile fraude este ignorarea acestor mesaje si contactarea de urgenta a numarului de telefon 021.
Aceasta a fost singura discutie cu Razvan, deoarece, desi s-a oferit sa ne dea detalii mai tarziu, nu a mai raspuns la telefon.
Numai ca inregistrarile respective sunt telefonice - doar doua ambientale - ceea ce inseamna ca, daca ar fi vorbit patru ore pe zi la telefon, Diaconescu singur ar fi avut nevoie de peste 12 ani pentru a acoperi cantitatea de inregistrari de la DNA.
google-analytics.com