Cautare

1283 de rezultate pentru "telefon deranjamente" (2.56 secunde)
Votul vine prin telefon, chiar in plen. ... Hrebenciuc se plangea la Realitatea TV, ca dupa ce ajunge la o solutie negociata cu PDL, vine un telefon de sus de tot si toata negocierea pica.
Geoana le-a spus colegilor ca nu a dat niciun singur telefon in filiale pentru a schimba decizia, in schimb Victor Ponta i-a sunat pentru a ii convinge sa "dea votul asta nenorocit".
Presedintele PSD a explicat ca a discutat la telefon cu premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu pentru ca are "o relatie mai mult decat civilizata". ... Eu am vorbit la telefon cu dl Ungureanu pentru ca avem o relatie mai mult decat civilizata.
Nu e nici un fel de problema ca l-a sunat, ci continutul acelei convorbiri si mesajul dat, le spune tuturor procurorilor si probabil si serviciilor, i-am dat telefon si l-am amenintat. Continutul conteaza, nu faptul ca a dat telefon, ca nu e interzis nimanui.
Intrebat daca a avut discutii pe aceasta tema cu liderii UNPR si ALDE, presedintele PSD a spus ca a discutat cu ei la telefon inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD. "Am avut o discutie destul de lunga la telefon si impreuna am agreat acest tip de acord.
Poate cauta cineva in EXIF si vede si ce telefon s-a folosit, eventual ora, localizarea si alte asemenea. ... Acum, daca e pe lista donatorilor, s-ar putea sa i se raspunda mai repede la telefon prin biroul vreunui consilier prezidential.
L-am gasit cu greu la telefon. ... Despre asta mi-a spus si la telefon. Planul e prabusirea Guvernului si formarea unui Guvern condus de un tehnocrat si sprijinit de PNL, USR, PMR, UDMR â€" si de ce nu?
In acest sens, structurile de primire turistica sunt obligate sa afiseze la loc vizibil numarul de telefon al conducerii agentului economic care detine sau administreaza respectivul local sau hotel.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou serviciu, de preaprobare de credite de consum, dupa ce banca a extins programul de furnizare de informatii prin telefon, Info BCR.
Pretul minim de vanzare al unui telefon mobil este in prezent de 50 de dolari, dar oferta pentru astfel de produse este limitata, iar modelele oferite sunt vechi.
Georg Bernsau sunt Zeilweg 42, D-60439 Frankfurt am Main, telefon 0049 69 963761 130, fax 0049 69 963761 145.
Sa presupunem ca sunam de pe fixul de acasa catre un telefon mobil. Traseul apelului este urmatorul: de la telefonul fix catre centrala RomTelecom, care la randul ei este conectata cu centrala operatorului de telefonie mobila, de unde apoi este transmis apelul catre mobil.
Rezolvarea problemelor clientilor prin telefon este mai putin costisitoare decat prin birourile de relatii cu clientii, compania isi imbunatateste imaginea pe piata, se diferentiaza de competitie, poate lansa mai usor noi produse si servicii si intelege mai bine care sunt nevoile clientilor.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. ... Actionarii trebuie sa precizeze in solicitare un numar de telefon la care pot fi contactati in caz de neclaritati.
Toate hotelurile din aceasta categorie au piscina, iar camerele sunt dotate cu televizor, telefon, radio, minibar si aer conditionat. ... In fiecare camera este instalat telefon, televizor cu programe prin satelit, baie si toaleta.
In vederea efectuarii experimentului s-a apelat la 15 voluntari - barbati sub 30 de ani - care au folosit un telefon GSM 900 timp de 45 de minute. In 12 cazuri, celulele din partea cortexului cerebral cea mai apropiata de telefon au prezentat semne de surescitare in timpul folosirii.
angajarea a cel putin doua persoane (cu salarii intre 150 si 300 de euro pe luna), intretinerea (60-80 de euro pe luna), lumina (10-15 euro pe luna), telefon (50-300 de euro pe luna), internet (40 euro pe luna), publicitate (30-1.000 de euro pe luna), papetarie (15 euro pe luna).
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Important de stiut este ca numerele de telefon au ramas aceleasi, 470161 si 460542", a precizat Gheorghe Dumitriu. ... Faptul ca cineva imi spune la telefon ca in fata farmaciei lui s-a deschis o alta, pe mine nu poate decit sa ma bucure.
google-analytics.com