Cautare

444 de rezultate pentru "telefoane" (3.17 secunde)
In schimb, nu vor fi atinse achizitiile publice, in spatele carora se ascunde clientela ce livreaza de la telefoane, la suporturi de hartie igienica si sosete sau laxative la preturi astronomice.
"Unii primari au venit si ne-au intrebat, altii au dat telefoane. Noi trebuie sa luam in considerare organigramele aprobate de Agentia Nationala a Functionarilor Publici.
La un moment dat, Hrebenciuc avea o vorba referindu-se la grupul parlamentar al PSD, "pe astia daca ii pun voteaza si cartea de telefoane".
Este greu sa intelegi cat de umilitor este pentru un premier sa-i dea zeci de telefoane presedintelui pentru a-i cere acordul intr-o problema sau alta.
Balena cu pricina si-a "aranjat" doua telefoane, motiv sa nu stea in sala in timpul "rechizitoriului" lui Corlatean. Dupa care i-a raspuns ceva de genul "Cine ma-ta esti tu sa-mi dai lectii mie"?
Imoralitatea primarului Apostu, edilul cu cele mai multe telefoane mobile din lume, 17 la numar, este evidenta! Insa raspunsul premierului in cazul Apostu e halucinant:
Eu, care nu mai sunt in conducere, daca ma apuc sa dau telefoane va garantez ca adun. Dar nu foloseste la nimic in primul rand pentru ca intram pe o escalada, faci manifestatie la o contramanifestatie a manifestatiei pe care au facut-o ceilalti si asa mai departe.
A primit telefoane de la premierul desemnat, iar Antonescu a salutat "progresele tehnologiei comunicatiilor". Totul a culminat cu discursul impaciuitor de azi, din Parlament , al liderului PSD si cu raspunsul la fel de curtenitor al lui Mihai Razvan Ungureanu.
in stanga biroului sunt trei telefoane mari, este unul negru cu 12 butoane, trebuie sa apese cel de-al treilea buton si ii va ridica receptorul un om care stie sa ii spuna exact cine a facut rau Romaniei.
Am primit si la sediul PSD, paradoxal, joi si vineri, zeci de telefoane de la cetateni de etnie maghiara care zic sa nu intre (n.r.
Telefoane, pile, interventii si intr-un tarziu m-am trezit pipait de insusi domnul nea Mitica. Am incercat de vreo cateva ori sa-i zic ce-as vrea, ce mi-as dori, dar meseriasul m-a repezit scurt:
Acolo o sa punem niste gresie model statul de drept, dar intai sa termine baietii de tras cablurile pentru telefoane securizate, ca pe alea mobile se asculta-n draci cand suni vreun procuror pe care l-ai pus tu.
"D a uite, am si doua telefoane dintr-astea smechere. Cre aca le vind mai scump in tara si mai fac ceva bani din ele.
Ieri, in cautare de vinzatori de valuta si cu oscilatii mari la cursul de vinzare/ cumparare pentru USD si Euro care variau parca si in functie de vint, bisnitarii renuntasera la sloganul de intimpinare "Valuta, euro, dolari, telefoane?”, limitindu-se la "Dolari?
De la Altex, in schimb, clientii au achizitionat telefoane mobile performante, pentru a le inlocui pe cele vechi, si computere.
La vremea aceea, Vosganian a spus ca a primit telefoane de la premier si de la ministrul de Finante care au insistat asupra impozitarii cu 10% in loc de 5% cum spusese el pana atunci.
“Apreciem ca ar putea fi macar 500 de nemteni care vor sa intre in program, daca ar fi sa tinem cont de numarul de telefoane pe care le-am primit in ultimul timp.
"Muncesc pentru un salariu care depaseste doar cu foarte putin suma de 6 milioane de lei, un salariu care nu este deloc indestulator pentru a-mi achita factura celor doua telefoane sau sa pun benzina la masina de cite ori plec in teritoriu pentru a rezolva problemele rromilor care nu sint din oras.
De asemenea, controlorii vorbesc la telefon pe banii lor pentru a comunica intre ei, institutia nepunindu-le la dispozitie telefoane mobile sau un anumit numar de minute.
google-analytics.com