Cautare

444 de rezultate pentru "telefoane" (4.32 secunde)
Pur si simplu, incercam eu singur sa dau telefoane si sa apelez la alti specialisti medicali. Efectiv, Neuro Centrum exista de cateva luni, din mai, si avem cam 2-3 pacienti pe saptamana ale caror cazuri le discutam in varii formate.
Daca vor gasi ceva care nu este un satelit, un avion sau un alt obiect cunoscut care poate fi regasit intr-o baza de date, sistemul ne va avertiza prin trimiterea unui mesaj prin satelit GPS catre o retea de telefoane mobile.
In cele din urma, democratii au inscris golul de onoare (din penalty), prin Liviu Negoita, in ultima secunda de joc, dupa presiuni repetate asupra portarului ziaristilor, "nenumarate telefoane de la Cotroceni" si insistentele arbitrului, care le-a cerut adversarilor sa faulteze un PD-ist in careu.
"Saptamana trecuta am primit doua telefoane de la ANL Bucuresti si am aflat ca la licitatiile pentru infrastructura din Rast s-au prezentat foarte putine firme si nici una din Dolj.
"Este un subiect pe care ei nu ar trebui sa il comenteze, ca doar stiu ei mai bine ce telefoane dau si unde se duc...", a mai comentat Stelian Dutu.
Deputatul a povestit un episod in care a vorbit la telefon cu doi primari PSD in acelasi timp, punand unul dintre telefoane pe speaker, fara ca interlocutorul sa stie acest lucru, tocmai pentru a-i arata celuilalt pretendent pesedist cu cine este nevoit sa stea de vorba.
"Ii rugam cu foarte mare respect sa fie foarte atenti in declaratii si sa nu uite cate telefoane au dat acestor primari, ca sa-i convinga sa nu vina la PD, ci la PNL".
Ea a adaugat ca, pe langa afirmatiile care s-au facut la adresa sa in presa si in interventiile pe care le-a avut Vadim Tudor la televiziune, ca urmare a publicarii numarului sau de telefon, a inceput sa primeasca tot felul de mesaje, precum si zeci de telefoane cu amenintari si injuraturi.
Cei 15 consilierii locali din comuna Corcova - Mehedinti au votat, in ultima sedinta, cheltuirea a de 75 de milioane de lei vechi pentru achizitionarea de telefoane mobile cu camera video.
Ministrul a mai precizat ca nu a dat niciodata telefoane in probleme care tin de dosarele privitoare la parlamentari. "Eu nu apas pe butonase, procurorii fac de capul lor ceea ce fac", a afirmat ministrul.
El a spus ca au fost date telefoane din partea liderilor PLD unor membri conservatori, carora li s-ar fi spus ca PC oricum nu mai are nicio sansa si ar fi bine sa treaca la partidul lui Theodor Stolojan.
In privinta telefoanelor de felicitare, mai exact daca se asteapta sa-i ureze "La multi ani" Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu a spus: "Eu astept telefon de la prieteni apropiati, nu astept telefoane de convenienta".
Comisia Watergate Potrivit lui Geoana, in Romania situatia politica releva inceputul unui stat politienesc, in care populatia este supravegheata, sunt ascultate telefoane.
Saftoiu confirma astfel ca SIE asculta ilegal telefoane. Ulterior, el a trimis parlamentului o scrisoare, in care a spus ca declaratiile sale au fost eronate.
Dezvaluirile sale- intentionate sau nu- il vor aduce pe Saftoiu in fata unei alte comisii parlamentare de ancheta, constituita acum pe problema interceptarilor ilegale de telefoane.
"Voi fi un presedinte activ, dar de alta factura decat Traian Basescu. Nu o sa ma vedeti cu telefoane la Parchet si la DNA", a mai spus Nicolae Vacaroiu.
Tot timpul vrea sa lucreze, da telefoane, semneaza acte. Glumeste si este activ", a spus directorul spitalului. Regimul alimentar urmat de Emil Boc este unul hidric, continand supe, lichide, iaurturi.
Liderul PD, Emil Boc, le-a transmis ieri liberalilor ca nu democratii si-au schimbat mesajul anticoruptie din campania electorala, ci ca liberalii au facut acest lucru si ca au incercat sa influenteze justitia si sa dea telefoane.
Astfel, deputatul PC Ioan Tundrea a dezvaluit ca atat el, cat si alti parlamentari conservatori au fost "bombardati cu telefoane din cinci in cinci minute pentru a fugi catre PD" si a semna motiunea de cenzura.
Aceleasi surse au aratat ca, desi in mesajele primite pe telefoane parlamentarilor social-democrati nu li s-a indicat expres sa nu participe la sedinta comuna a celor doua Camere, solicitarea conducerii celor doua grupuri parlamentare ale partidului a fost luata in serios de aproape toti senatorii si deputatii PSD, astfel incat la sedinta respectiva au participat mai putin de zece parlamentari social-democrati.
google-analytics.com