Cautare

444 de rezultate pentru "telefoane" (3.04 secunde)
Iar acest lucru era extrem de simplu de facut, din moment ce existau la locul accidentului mai multi supravietuitori cu telefoane mobile de ultima generatie, care aveau semnal si care comunicau cu lumea.
In prezent, in lume, spune Organizatia Natiunilor Unite, sunt mai multe telefoane mobile decat closete cu canalizare.
stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc. ... stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.
Daca va mobilizati sunteti pe cai mari. PESTI: O saptamana de telefoane, mesaje, o saptamana de nebuneala. Posibil sa cumparati noi telefoane.
Cand acesta vede o femeie sau chiar un barbat intr-o masina care are pe scaunul din dreapta sau pe bancheta vreo geanta sau o valiza care pare a contine bani, telefoane sau alte bunuri de valoare, acesta ii face un semn individului de pe trecere.
Lor le apartine si logistica deplasarii celor trei jurnalisti romani in Irak (transport, asigurarea hotelului, telefoane mobile).
Multi dintre judecatori au primit telefoane si au dat rezolutii... ... Acum actioneaza chiar fara sa primesca telefoane si par mai ai dracului ca niciodata.
Un primar din Alba a cumparat aproape 100 de telefoane si abonamente, chiar daca are doar 17 angajati. Un control al Curtii de Conturi a scos la iveala frauda comisa de primar.
Japonezii au pus 300 de oameni sa stea intr-o camera fara telefoane. Oamenii au stat doar cu gandurile lor 20 de minute.
Promit marea cu sarea, fac totul pentru sinistrati, ii ajuta cu toate fortele, isi trimit oamenii in zona afectata de inundatii, dau telefoane peste telefoane, ies in media si promit ajutoare de tot felul, dar toate astea mai incolo, cand s-o vedea ce le trebuie, ca doar acum sunt ocupati cu o motiune mica pe care o depun azi, maine...
Iulian, totodata fiind ridicate in vederea cercetarilor mai multe bunuri, respectiv doua telefoane mobile, un parfum si un castet.
- un laptop, un monitor LCD, 11 telefoane mobile, un Iphone, un Ipod, o camera digitala, 3 aparate foto, o unitate PC, 9 monitoare auto, un mp3 player, un Dvd player, 5 ceasuri, 2 sisteme audio, un radio CD, 2 modemuri, un flex, 17 cartele pentru telefoane mobile, un scanner, doua parfumuri, un hard disk extern, s.a..
de 54 de ani, cu privire la faptul ca, in noaptea de 06/07.10.2010, persoane necunoscute, prin imprietenire, i-au sustras din apartament o cutie metalica ce continea un ceas, un portofel cu acte si o suma de bani, in euro si lei, precum si mai multe telefoane mobile.
Pentru ca nu a gasit pe nimeni si nici macar intelegere, a inceput sa dea telefoane pe la minister, pe la diferiti prieteni din dealul Cotrocenilor, pe la anumiti investitori strategici din Delta Dunarii, ca sa le ceara sprijinul pentru a nu fi dat afara.
De altfel, Octav Cozmanca a afirmat nu de mult ca “sunt directori care, mirosind ca Alianta ar putea castiga alegerile, au intors spatele celor din PSD si nici macar nu mai raspund la telefoane“.
Pentru a evita astfel de confuzii pe viitor si pentru ca Nicolau nu l-a sunat, in vederea confirmarii autenticitatii stirii, Basescu a dat insa dispozitie sa i se anuleze presedintelui SRTV toate posturile telefonice operative - asa numitele "telefoane scurte”, taindu-i astfel lui Nicolau legaturile directe parlamentare, guvernamentale si prezidentiale.
Dupa iesirile radicale pe care le-a avut la adresa fostului sef de stat Constantin Contac a primit mai multe telefoane prin care i se spunea ca va avea de suferit, dat fiind ca Iliescu este un om razbunator si, daca va prelua presedintia partidului, va cauta sa il linisteasca.
Disputa a pornit de la insistenta deputatei PSD de a raspunde acuzatiei jurnalistului Alexandru Costache, potrivit careia Mihailescu a fost nominalizata, de “gurile rele“ printre persoanele care “dadeau un anumit tip de telefoane“.
Combinatiile de "n luate cate k", lipsa unor reguli clare conduce la situatii precum cele traite de mine pe viu - sindicalisti care urla in fata cladirii guvernului agitand grav in fata camerelor de luat vederi hartia cu numarul de inregistrare si stampila registraturii, in timp ce in Palatul Victoria se dau zeci de telefoane disperate in incercarea de a pune mana pe hartia buclucasa.
Da telefoane si in acel moment incep sa curga informatii, divizii de SIE. Și, mai grav, chiar crede ca este!
google-analytics.com