Cautare

1221 de rezultate pentru "telecom iasi" (3.68 secunde)
Din cele 15 Consilii detinute de PDL si UNPR, candidatii USL sunt plasati la procente aproape egale cu cei ai PDL in Bistrita-Nasaud, Iasi si Neamt.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Politicienii suceveni sustin ca in Moldova ar trebui infiintate doua regiuni, una cu centrul la Iasi, iar a doua, avand capitala la Suceava. ... "Avem un specificul aparte datorat pozitionarii geostrategice, apoi o tipologie de dezvoltare economica distincta fata de celelalte judete din Moldova, in deosebi Iasi, Bacau, Vaslui.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va scoate la privatizare in perioada urmatoare cinci societati, printre care Antibiotice Iasi si Rulmentul din Brasov, informeaza un comunicat al AVAS. Infiintat in 1955, Antibiotice Iasi este unul dintre principalii producatori de medicamente din Romania.
Subiectul a fost analizat la Iasi, la o intrunire a prefectilor din regiunea de dezvoltare Nord-Est, unde s-a discutat despre initierea unui proiect de constructie a unei autostrazi Budapesta-Odessa, care sa treaca prin Suceava si Iasi.
Astfel, in Iasi sunt 101 de CAR-uri si peste 50 in fiecare din orasele Brasov, Sibiu, Pitesti si Constanta.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va numi comisia de privatizare a societatii farmaceutice Antibiotice Iasi, cea mai importanta companie din portofoliul institutiei, in termen de 30 de zile, iar anuntul de privatizare va fi publicat in august sau septembrie.
Mihail Vlasov, seful Camerei de Comert de la Iasi si reprezentantul camerelor teritoriale care au contestat alegerile din vara, sustine ca "Babiuc nu poate sa candideze la alegerile pentru conducerea institutiei, intrucat nu este membru al Camerei".
Carrefour a cumparat teren la Iasi, nu a primit de la primar Explicatia pe care ne-a dat-o primarul acum o saptamina, conform careia Carrefour vrea terenuri acordate gratis de la municipalitati, nu sta in picioare la unul dintre centrele societatii franceze realizate in Iasi.
Bucurestiul este devansat de Iasi, Cluj si Brasov. În urmatorii trei-cinci ani, densitatea spatiului închiriabil la mia de locuitori în cele mai importante 13 orase din tara se va tripla. ... Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti.
Audi prezenta pe piata romaneasca prin intermediul importatorului Porsche Romania investeste aceasta suma in extinderea retelei proprii de dealeri cu cinci centre care vor avea showroom si service in Bucuresti Constanta Iasi Craiova si Timisoara.
Astfel, pe lista cu primii 10 clienti rau-platnici ai ANR-ului-publicata pe site-ul institutiei- se numara, la data de 19 august 2008, cand a fost intocmita lista neagra a datornicilor Autoritatii, si societatea Tehnoton Iasi, ce detinea cunoscuta fabrica de aparate de radio, casetofoane si alte produse electronice si electrocasnice din perioada regimului comunist, care a ajuns, in prezent, prin cumpararea ei de catre un grup industrial sa fabrice aragazuri si masini de spalat.
Este vorba despre Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi si Bucuresti. ... • Targul auto din cadrul Complexului XXL de pe Floresi, DN1, mai exact la kilometrul 490 a fost aleasa ca locatie pentru clujeni • In Iasi, adresa este:
Drumul spre Iasi este intr-o stare jalnica, avand probleme de stabilitate a terasamentelor pe 1,9 kilometri. Botosanenii s-ar fi putut bucura de un drum mai scurt cu 25 de kilometri si la standarde europene, daca autoritatile locale ar fi colaborat cu cele din Iasi, la varianta prin Plugari.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta. ... Iasi, Maramures, Brasov, Suceava, Neamt, Constanta, Bihor, Bacau, Calarasi, Prahova, Caras-Severin, Cluj etc.
Preturile la apa calda si caldura vor creste masiv, inclusiv la Iasi, daca se vor sista subventiile. ... Fiind parlamentar de Iasi, dati-mi voie sa ma refer in special la situatia de acolo. La ora actuala in Iasi sunt 57 581 apartamente racordate la CET.
Organizatia World Vision Romania a organizat miercuri, 17 octombrie a.c., evenimentul de finalizare a Proiectului de dezvoltare economica derulat in perioada octombrie 2007 - septembrie 2012 in comunele Aroneanu, Ceplenita, Costuleni, Golaiesti si Vladeni din judetul Iasi.
"In ceea ce priveste Aeroportul International Iasi, in zilele urmatoare se vor termina discutiile de la Bucuresti cu Comisia Europeana. ... Va veni o echipa de control de la minister pentru a urmari constructia", a afirmat Dan Sova intr-o conferinta de presa la Iasi.
Aeroportul de la Iasi aduce business, dar nu e suficient. ... Mures - Iasi sa fie de calitate inalta, sa poata fi finantat cat mai mult si mai repede.
google-analytics.com