Cautare

1221 de rezultate pentru "telecom iasi" (2.74 secunde)
- Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi - Palatul Memorial Al. ... Cuza de la Ruginoasa - Muzeul Unirii din Iasi - Muzeul Mihail Kogalniceanu din Iasi - Muzeul Petru Poni din Iasi.
Energia a castigat, asa cum era de asteptat, pe terenul ultimei clasate, Poli Iasi, scor 97-55 (28-16, 29-15, 25-14, 15-10), si a incheiat sezonul regulat al diviziei A de baschet masculin pe locul 8, cu un bilant de 16 victorii si 12 infrangeri.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare. ... Poli Iasi a reusit in mod incredibil sa intoarca rezultatul in ultimele minute.
Institutul "Cantacuzino" de la Iasi face parte dintre aceste valori, dintre acele institutii medicale cheie care au asigurat- si ar trebui sa o faca in continuare!- mentinerea sanatatii multor generatii din aceasta tara, reprezentand un esalon de elita al cercetarii in domeniul medical si multe, foarte multe produse medicale unice, care, de-a lungul deceniilor, au salvat milioane de vieti.
Fiterman Pharma este o companie producatoare de medicamente din Iasi, Romania. ... Fiterman Pharma este primul producator de medicamente cu capital integral privat romanesc din zona Moldovei, compania fiind infiintata la Iasi in anul 1995.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
- Au aparut noi detalii in cazul dublei sinucideri din Iasi. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul din Iasi, Carmina Pascal, a declarat miercuri la Realitatea TV ca cei 2 soti aveau o alcoolemie extrem de mare.
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
Telecomunicatii si industria auto O alta mare privatizare facuta de statul roman a constat in vanzarea Rom-Telecom. ... In mai 2003, LNM Holdings NV a preluat de la stat pachetul majoritar de actiuni al societatii Tepro Iasi (actualul Mittal Steel Iasi), pentru 15,6 milioane de dolari.
- Republica Moldova urmeaza sa deschida un consulat la Iasi, a anuntat ministrul moldovean de Externe, Iurie Leanca. ... - Iurie Leanca a declarat ca deschiderea unui consulat la Iasi este o prioritate pentru Republica Moldova.
TUDOR CIUHODARU • Interese legate de firma de constructii din Iasi A candidat la Iasi, unde l-a invins in lupta directa din colegiu pe liderul PD-L Iasi, Dan Carlan. ... Are interese financiare in construirea unui Spital de Urgenta la Iasi legate de firma de constructii.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Curentul care cerea unirea devenise de nestavilit.Contactele basarabenilor cu factorii politici si cu presa de la Iasi erau tot mai intense, ziare precum CUVANT MOLDOVENESC, ARDEALUL, ROMANIA MARE, SFATUL TARII, nu conteneau sa scrie pe seama unirii, sporind sentimentul de proprie constiinta nationala.
Curtea de Apel Iasi a decis in cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., ca nu au fost intrunite conditiile legale, drept pentru care nici conducerea CJC, nici membrii, dar nici hotararile luate nu sunt valide.
google-analytics.com