Cautare

1140 de rezultate pentru "tel contact cablu telecom" (5.13 secunde)
cum poti inlocui firma de cablu cu un dispozitiv simplu si ieftin. ... Nu vei mai plati vreodata pentru cablu sau abonamente? ... Facturile de cablu mult prea scumpe, abonamentele pentru servicii precum Netflix si Sports on demand sunt frustrante.
Mai multe filiale ale companiei Electrica, precum si operatorul de telefonie RomTelecom au anuntat companiile de cablu din mai multe zone ale tarii ca nu le vor mai permite sa-si instaleze noi cabluri pe stalpii pe care ii detin, din diferite motive, in special de ordin tehnic.
Contraofensiva declansata de UPC Romania pentru atragerea de noi clienti vine in contextul in care operatorul de cablu concurent RCS&RDS a scos, joi seara, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel.
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
- Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel: ... - Spitalul Clinic de Urgenta Universitar â€" tel:.021/601.24.00; ... Pantelimon â€" tel: ... Ioan â€" tel: ... - Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni tel:021/334.30.54;
Cablu TV s-ar putea scumpi cu aproximativ 16% in aceasta primavara, daca Parlamentul va aproba ordonantele nr.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... In prezent, acţiunile Astral Telecom se află ... de 7,8 ori nivelului fluxului operaţional de lichidităţi al Astral Telecom, calculat fără
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
Lentile de contact cu ecran LCD, un alt mod de a vedea lumea Lentilele de contact care isi schimba aspectul si te pot face sa vezi lucruri care nu se afla in fata ta erau intalnite pana de curand doar in filme SF, unde isi demonstrau potentialul oferind purtatorului informatii utile despre obiectele aflate in campul vizual, sau afisand o interfata 3D interactiva pentru unPC sau smartphone ultra-sofisticat.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Acest receptor poate fi DVB-C (pentru transmisia pe cablu), DVB-T (pentru transmisia terestra) sau ambele.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Tocmai pentru ca boala ii afecteaza destul de mult vederea, Prepelita e nevoit sa-si puna lentile de contact atunci cand intra pe teren pentru a juca meciuri oficiale sau amicale.
10, tel. ... 22 iunie 2018, - Muzeul Casa Domneasca, Brebu, tel. ... 3, tel.
Dupa cum bine se stie, placerea romanilor de a se uita la televizor, mai precis de a se bucura de programele TV transmise pe cablu, depinde acum de vointa unor companii de a da sau nu voie operatorilor de cablu sa mai foloseasca stalpii lor.
Potrivit presedintelui Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC), Radu Petric, „peste 80% dintre intreruperile de transmisie sunt cauzate de interventii ilegale pe cablurile la vedere.
123/2005, care se refera la drepturile de autor si drepturile conexe, poate conduce la o scumpire cu cel putin 15% a abonamentului la cablu si la o scadere a capacitatii televiziunilor si a radiourilor de a oferi programe publicului, a declarat ieri Radu Petric (foto), presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC).
Intram in "Era iPad" Televiziunea prin cablu a inceput sa piarda teren in fata noilor tehnologii si a programelor disponibile pe Internet, care sunt mult mai ieftine.
Societatea care se ocupa de mentenanta sistemelor de semnalizare urbana din municipiul Constanta, SC Marca Telecom SRL, a trimis prin fax celor de la CNSC o contestatie inregistrata sub numarul 18954/19.
google-analytics.com