Cautare

1183 de rezultate pentru "tel pt stiri protv" (3.39 secunde)
Stirile ProTV: Dragnea, primele decizii dupa alegeri: in Guvern vor intra doar PSD si ALDE, Tariceanu ramane sef la Senat.
PROTV: Mihaela Triculescu, noul sef ANAF. Anuntul premierului Dancila Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.
Si nu putem sa iesim in lumea asta pentru nici macar un singur dolar sau un singur euro sa imprumutam, si noi suntem o tara dependenta de capitalul strain, pentru ca, oricat elan patriotic am avea, noi stim ca de foarte multa vreme noi nu ne putem descurca numai cu capitalul acumulat in aceasta tara, pentru ca este putin", a declarat Vasilescu la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata de ProTV.
O poveste cutremuratoare despre cum a ajuns in stadiul de ruina industria romaneasca in ultimii 20 de ani, puteti vedea astazi, in reluare, la ProTV, in emisiunea "Romania, te iubesc!".
Invitatul ultimei editii din acest an al emisiunii "Dupa 20 de ani" difuzata de Pro Tv pe 19 decembrie, a fost Ion Iliescu.
Cu toate acestea, miercuri-seara a anuntat la Stirile ProTv ca ar putea rezilia contractul pentru tronsonul Cernavoda-Medgidia, incheiat cu compania franceza Colas, iar anul acesta se va ajunge la mare pe autostrada, dar pe "rute ocolitoare" intre Cernavoda si Medgidia.
Antena 3 a luat-o de la ProTv ca sa deprofesionalizeze un excelent reporter de politica externa si sa-l transforme in coordonator de emisiuni tip life.
Prima se face ca nu-i pasa, ProTV, la fel, desi amandoua sunt de partea cea buna a baricadei, ca si patronii lor au interese cu statul.
Este fiul lui Alex Zeres si al Sabinei Zeres, fosti colegi din ProTv. Iar nepotelul se cheama Matei si are 4 luni.
Obiceiul asta prost ni se trage de la diavoleasca inventie numita ProTv! Asta nu i-a impiedicat pe cei prezenti pe langa cazanele cu fiertura "divina" sa se calca pe picioare pentru o portie.
Acum e o opozitie unita a celor trei partide, care intr-o campanie electorala vor veni cu un program electoral comun, nu trebuie o coalitie neaparat juridica, inscrisa la tribunal", a spus fostul presedinte duminica la ProTV, informeaza NewsIn.
De toata jena e si faptul ca aseara tarziu, cand jandarmii "se bateau" cu colegii lor in civil si ii bateau pe cei nevinovati, baietii de la "Noua Dreapta" stateau neatinsi in peisaj si afisau mizeria cu USL si PD-L, sa se vada in prim-plan la televiziuni - de altfel, ProTV a difuzat-o de vreo 5x intr-un microreportaj.
Cu emisiunea O data-n viata de Craciun, Iuliana Tudor si invitatii ei au readus TVR 1 pe podiumul audientelor, acesta clasandu-se pe locul al doilea, dupa ProTV, pe intervalul mentionat mai sus.
Mircea Geoana este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani" de la ProTV, care este difuzata incepand cu ora 10.00.
INTERNET PROTV: 2014 e anul santierelor. Proiectele de 200 de milioane EURO care ar putea schimba la fata Capitala In cazul in care va era dor de buldozere si de pickhammere pe strazi, atunci nu ar strica sa stiti ca 2014 este anul santierelor.
ProTV: Soseaua de Coasta, drumul de vis construit pe bani europeni intre Mamaia si Constanta. Primii 3 km costa 10 milioane de euro Ceea ce parea doar un vis frumos va prinde contur la malul marii.
Este stiut faptul ca pe langa activitatea binecunoscuta de la ProTV, Andreea Esca are si afaceri, impreuna cu sotul ei, Alexandre Eram.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Liga Campionilor, miercuri, 1 august Fenerbahce - FC Vaslui (21:45, ProTV, live www.gsp.ro si m.gsp.ro) # Returul se joaca saptamina viitoare, la Vaslui # Daca sint eliminati, galben-verzii vor merge in turul 4 al Europa League, unde au sanse bune sa fie cap de serie.
Meciul a fost transmis pe ProTv, dar Becali nu l-a putut viziona pentru ca pe Muntele Athos nu este curent electric.
google-analytics.com