Cautare

2336 de rezultate pentru "tatar ioan" (2.80 secunde)
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi. ... Sfantul Ioan sa va ocroteasca mereu!
Senatorul independent de Caras-Severin, Ioan Talpes, a anuntat ieri la Resita constituirea grupului de initiativa pentru lansarea Uniunii Populare Social Crestine (UPSC), partid de orientare crestin-democrata.
Deputatul Ioan Timis, care a demisionat in urma cu cateva saptamani din PSD, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca s-a inscris in filiala PNL Hunedoara. Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Senatorul independent Ioan Talpes (ex-PSD) a declarat la Targu Mures ca vor urma "al doilea si al treilea val" de dezvaluiri privind colaboratori ai Securitatii, care vor aduce "surprize serioase", pentru ca, desi majoritatea politicienilor cred ca au existat doua arhive, au fost de fapt trei.
Pe de alta parte, vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, unul dintre apropiatii presedintelui, pretinde ca Basescu nu are dosar de securitate.
Biroul Permanent National al PNL a decis ieri sa-i retraga sprijinul politic deputatului Ioan Ghise (foto), urmand ca la Delegatia permanenta din 2 septembrie sa fie dezbatuta recomandarea conducerii partidului de excludere a actualului deputat pentru ca a colaborat cu Securitatea.
Delegatia Permanenta a PNL a decis sambata excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise. ... In ceea ce-l priveste pe Ioan Ghise, excluderea sa din PNL a fost hotarata cu 56 de voturi pentru si 11 impotriva.
Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal a hotarat sambata, la Cazinoul din Constanta, excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise pentru ca au semnat un angajament cu Securitatea.
Seful Resurselor umane din Primaria Craiova, Ioan Acrivopol, sustine ca singura parghie clara pentru indepartarea unui functionar este rezultatul evaluarii. ... Insa decizia finala apartine primarului, care are dreptul de a nu hotari desfacerea contractului de munca", a declarat Ioan Acrivopol.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
Dan Ioan Popescu este cel mai proaspat membru al Partidului Conservator, primit in partid ieri, cu adeziunea semnata ieri si cu functie primita...
Intrigat de incapatanarea conservatorilor de a nu retrage motiunea simpla initiata impotriva vicepremierului Markó Béla, democratul Ioan Oltean ii cere lui Dan Voiculescu sa nu mai astepte pana la 1 ianuarie, ci sa-si ia partidul si sa plece de la guvernare la1 noiembrie, de Ziua Mortilor.
Rus ii pune buzduganul in mana lui Geoana Totodata, vicepresedintele PSD, Ioan Rus, a criticat ieri, la reuniunea alesilor locali social-democrati, atacurile interne dintre liderii partidului si l-a indemnat pe Geoana sa urmeze pilda voievozilor.
Printre persoanele care fac parte din acest grup de initiativa se afla si fostul deputat PNL Ioan Ghise, exclus din partid in septembrie, o data cu Mona Musca, pentru ca ar fi colaborat cu fosta securitate.
Cererea a fost formulata de catre Ioan Talpes, presedintele UPSC, in cadrul intalnirii cu liderii din teritoriu ai partidului, intalnire ce s-a tinut la Sinaia zilele trecute.
Vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, a declarat ca PD nu va mai colabora cu UDMR nici in prezent si nici in viitor, ca urmare a deciziei luate de liderii Uniunii de a transmite electoratului sau propunerea sa nu-l sustina la referendum pe Traian Basescu.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a declarat luni ca vicepresedintele Camerei Ioan Oltean (PD) a ridicat aceasta problema in sedinta Biroului Permanent si toti membrii Biroului au fost de acord ca trebuie rezolvata aceasta situatie.
In prezenta celor doi lideri judeteni - Stelian Dutu si Mircea Iustian - dar si a personalitatilor locale ale celor doua partide - Ioan Negrea, Zamfir Iorgus, Dan Moldovan, Ioan Griguta, si a membrilor celor doua formatiuni, a avut loc prima intalnire, la sediul fostului PD Mangalia.
Fostii vicepresedinti ai PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au anuntat ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, nici din partea social-democratilor, nici din partea altui partid, dupa ce organizatia clujeana le-a cerut acest lucru prin vocea presedinelui Vasile Soporan Printre motivele pentru care cei doi nu vor candida se numara faptul ca partidul a uitat de proiectul de reforma asumat in 2005 si ca cei din conducerea centrala dau impresia ca nu mai au nevoie de ei.
Norica Nicolai, respectiv Doru Ioan Taracila, cei doi intrunind voturile necesare din partea plenului. Senatorii au fost de acord si cu cei patru chestori propusi de partide - Ioan Chelaru si Ion Moraru (PSD), Mario Oprea (PNL), Ioan Alexandru Peres (PDL).
google-analytics.com