Cautare

9415 de rezultate pentru "targ de iarna piata taraneasca si mester" (2.93 secunde)
Intrebari si raspunsuri privind pneurile de iarna! Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
un proiect de ordonanta prin care soferii sunt obligati sa isi "incalte" masinile cu anvelope de iarna, altfel se vor alege cu amenzi usturatoare.
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... 10, 00 - 18, 00 Intrarea libera Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Kiseleff nr 3 Targul de Toamna. Programul este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera.
Tactic Events va asteapta in miez de iarna alaturi de ei pentru a readuce caldura in suflete si belsugul in camari, din 23 pana in 25 ianuarie, la Targul de iarna Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Irina Braileanu a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu: bluze si fuste din bumbac si matase si genti hand-made pentru toate gusturile (intre sport si elegant), bluze pictate si fulare crosetate.
La standul sotilor Petcu din Giurgiu din cadrul targului traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! gasiti legume si fructe, precum: ... "Venim la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti)! atunci cand suntem invitati de organizatori", ne-a spus Maria Petcu din Giurgiu.
Muzeul National al Taranului Roman sarbatoreste Zilele Muzeului Taranului si va asteapta cu evenimente diverse si interesante, in perioada 18 - 20 septembrie 2020.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Am adus la Piata Taraneasca de la MTR:
"La targul Piata Taraneasca si Mester (Esti) am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin sfesnice", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Anul acesta, in perioada sarbatorilor de iarna, Romsilva va vinde peste 130.000 de brazi si molizi. Potrivit declaratiilor date presei centrale de directorul institutiei, costul acestora va fi cuprins intre noua si 25 de lei. Preturile de vanzare pe piata vor fi insa fixate de comercianti.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. "La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii!
Comerciantii de anvelope se intrec in promotii. Cumperi anvelope de iarna si primesti gazduire gratuit pentru cele de vara sau, la achizitionarea a patru anvelope, primesti diverse accesorii de iarna cadou.
"Sa aiba insemnele M si S. Nu trebuie neaparat sa aiba fulg de zapada" "Legislatia prevede ca anvelopele de iarna trebuie sa aiba simbolurile M si S (noroi si zapada). Nu este nevoie sa aiba si insemnul cu fulg de zapada. Doar M si S.
Luminita Popescu din Calarasi participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "In toamna se implinesc trei ani de cand lucrez podoabe din piele: bratari, coliere si braulete. ... Achizitionez pielea din Spania si Italia", ne-a spus Lumninita Popescu.
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. ... Ora de iarna va tine din 28 octombrie (duminica) 2018 pana pe 31 martie 2019 (duminica).
google-analytics.com