Cautare

4111 de rezultate pentru "tanase gheorghe" (3.25 secunde)
In acest episod, stenograma discutiei lui SOV cu Stelian Tanase (foto) din 5 decembrie 2009. Stelian Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase: ... Tanase:
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: ... Stelian Tanase: Obligatoriu, pentru ca Basescu nu are alta solutie decat sa scoata tancurile pe strada, daca nu.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. ... Noi vrem sa facem prin arta terapie pentru pensionari si tineri", ne-a spus Mihai Tanase, presedinte al Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania.
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Analistul politic Stelian Tanase a declarat ca nu este surprins de faptul ca liderul PD-L, Emil Boc, a fost desemnat pentru functia de premier. ... Personal cred ca in afara de bugetul pe 2010 nu va mai reusi sa treaca nici o alta lege importanta, apreciaza Stelian Tanase.
Tatarusanu - Martinovici, Geraldo, Iliev, Latovlevici - Chipciu, Chiriches, Bourceanu, Tanase - Tatu, Rusescu. ... 71 Cristi Tanase rateaza incredibil din pozitie unu-la-unu cu Naumovski! ... 45 Cristi Tanase trage de la 35 de metri, dar mingea nu-i pune probleme lui Naumovski.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Democratul Tanase Barde a intrat in anul orbului. ... Peugeot-ul 407, negru, este automobilul despre care pedistul Tanase Barde vorbeste mai cu evlavie decat despre insusi presedintele PD Constanta Stelian Dutu.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
Stelian Tanase:
La noi, 90% din morminte sunt neamenajate", a spus Bogdan Tanase, director ACCU. ... Vreau si eu sa pun, mai intai, in ordine informatia", a mai spus Tanase. ... M-am obligat sa fac si eu asta, acum ca suntem pe ruta europeana", a spus Tanase.
La noi, 90% din morminte sunt neamenajate", a spus Bogdan Tanase, director ACCU. ... Vreau si eu sa pun, mai intai, in ordine informatia", a mai spus Tanase. ... M-am obligat sa fac si eu asta, acum ca suntem pe ruta europeana", a spus Tanase.
Jurnalistul Stelian Tanase a comentat pe blogul sau subiectul privatizarii Oltchim, iar despre protagonistul acestui episod, Dan Diaconescu, a spus ca "miroase a campanie electorala dar si a mania bolnavicioasa" de a fi popular.
"Maria Tanase - Cine iubeste si lasa" este titlul emisiunii pe care TVR 2 a difuzat-o sambata, 25 mai, de la ora 17.10, comemorand implinirea a 100 de ani de la nasterea cunoscutei interprete (25 septembrie 1913 - 22 iunie 1963).
google-analytics.com