Cautare

300 de rezultate pentru "tamas ecaterina" (2.81 secunde)
Cum se misca sotia lui Tamas la sala Fotbalistii care exagereaza cu mancarea de sarbatori, se pot recupera la munte, la sala deschisa de sotia lui Tamas. ... Ea e Ioana, sotia lui Tamas.
In fotografie mai apar Antal Arpad (stanga) si Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna (dreapta). ... Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor, a declarat, dupa intalnirea cu diplomatul american, ca scopul intrevederii nu a fost de a ne plange, ci de a cauta parteneri pentru rezolvarea problemelor noastre specifice.
Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia. ... Ecaterina Diulescu coordoneaza afacerea inca din 1992, cand s-a apucat de tricotat la scara inalta.
Incepand cu ora 8.00, este savarsita Slujba Acatistului Sfintei Mari Mucenite Ecaterina in Catedrala Nationala, urmata la ora 9.00 de Slujba de Sfintire a Altarului Catedralei Nationale.
Ecaterina Andronescu l-a inlocuit pe Vanghelie la conducerea PSD Bucuresti Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost numita de Comitetul Executiv National al PSD presedinte interimar al PSD Bucuresti. ... Comitetul Executiv a votat propunerea lui Victor Ponta ca presedintia PSD Bucuresti sa fie preluata, interimar, de vicepresedintele Ecaterina Andronescu.
lei, a declarat, pentru "Replica”, Dumitru Tamas, directorul tehnic al CET. ... In acest sens s-a efectuat revizia si reparatia a 5 kilometri de conducta cu diametre cuprinse intre 200 mm si 1000 mm, care a fost inlocuita, a aratat Dumitru Tamas.
Olandezul Narsingh a plonjat ca in bazin dupa un duel cu Gabriel Tamas, dar Thomson a dictat penalty pentru batavi sub privirile a 53.329 de spectatori care nu puteau sa creada ceea ce vad.
Mihnea Costoiu are o relatie speciala cu ministrul Ecaterina Andronescu. ... Toti banii ministerului vor fi gestionati de el si de ministrul Ecaterina Andronescu. ... Traseul secretarului de stat Cariera din ultimii opt ani a lui Mihnea Costoiu este legata de Ecaterina Andronescu, cei doi fiind nedespartiti.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si seful departamentului PSD pentru invatamant, Ecaterina Andronescu, considera ca schimbarea liderilor celor doua Camere legislative nu este constitutionala.
Eu sunt profesor si niciodata nu m-am indepartat de scoala si nu vreau sa legam reforma in invatamant de alegerile prezidentiale", a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca reactie la acuzatiile aduse de seful statului, intr-un interviu televizat.
Nu sunt de acord cu legea Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca nu sustine legea promovata de Ecaterina Andronescu privind admiterea la facultate a elevilor care nu au luat bacalaureatul si a precizat ca ea apare dintr-o eroare la coinitiatori si deja a facut cerere pentru a-si retrage semnatura.
Pe de alta parte, presedintele UDMR Targu Secuiesc, deputatul Tamas Sandor, a declarat ca nu electoratul ungar este de vina pentru rezultatul referendumului, ci partidul de guvernamant din Ungaria.
N-a votat din neatentie Au fost insa si parlamentari, cum este cazul deputatului UDMR Tamas Sandor, care au tinut sa precizeze ca, desi se aflau in sala, nu si-au exprimat votul.
Nita a punctat faptul ca de la ceremonie au lipsit presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor, si primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad.
Gabi Tamas a fost prezentat la Concordia Chiajna. ... Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari.
Primul-ministru Victor Ponta a anuntat, astazi, ca ii va inainta presedintelui Traian Basescu, conform Constitutiei, numirile in functiile de ministru al Educatiei - Ecaterina Andronescu si ministru al Culturii - Puiu Hasotti, informeaza Agerpres.
Presedintele Comisiei de invatamant, stiinta, tineret si sport, fostul ministru al educatiei Ecaterina Andronescu a raspuns intrebarilor legate de reparatia scolilor din judet si celor pe tema transportului elevilor.
Ecaterina a II-a ne-ar fi mutat pe toti (romani) la est de Nistru La 1769-1774 la curtea Ecaterinei a II-a se faceau proiecte de transplantare a populatiei amanduror Principatelor, iar la 1792 se raporta ca au fost asezati intre Nistru si Bug doua treimi din locuitorii Moldovei fiind vorba ca acestei Moldove Noi sa i se dea autonomie si domn pe A.
Locuitorii de pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Elena Teodorini din Craiova intra pana la genunchi in mizeriile refulate ale canalizarii orasului.
"Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu nu a consultat PSD despre Ordonanta Guvernului pe care intentioneaza sa o promoveze, prin care absolventii 'Spiru Haret' ar putea fi nevoiti sa repete licenta", a declarat Mircea Geoana, presedintele PSD.
google-analytics.com