Cautare

107 de rezultate pentru "tablete" (3.65 secunde)
Televiziunea si producatorii incurajeaza "fratia" tabletelor si a televizoarelor Pana la mijlocul lui noiembrie, producatorii de electronice Sony si Samsung vin cu o oferta comerciala care incurajeaza clientii sa achizitioneze in acelasi timp tablete si televizoare.
eMag, cel mai mare retailer IT&C local, a epuizat vineri aproape imediat primul lot de 80 de tablete Apple iPad 2 importat in Romania, iar compania se asteapta ca si urmatoarele stocuri sa fie vandute rapid, in conditiile in care magazinul avea la finele saptamanii trecute precomenzi de la alte 720 de persoane.
Targul de tehnologie CES Las Vegas - Tendinte pentru laptop-uri, tablete, televizoare si telefoane Laptop-uri usoare si puternice care pornesc in cateva secunde, tablete cu cea mai noua versiune de Android, televizoare cu rezolutie de neinchipuit si cele mai puternice procesoarele intalnite vreodata la smartphone-uri sunt lucrurile care vor tine capul de afis al targului de tehnologie CES care incepe in 8 ianuarie in Las Vegas.
Tablete - manualul incepatorului (2) Clasificarea tabletelor Desi nu sunt foarte multe modele importante pe piata, tabletele actuale se pot clasifica dupa sistemul de operare si dupa dimensiunea ecranului.
Tablete - manualul incepatorului (1) De curand am fost nevoit sa raspund mai multor persoane la intrebarile "ce este o tableta?" si "ce faci cu ea?". ... Noi nu vom discuta aici despre tablete grafice, acele dispozitive sensibile la atingere, construite de Wacom si de altii pentru design si desen.
HTC pregateste doua tablete sub propriul brand pe langa Nexus 9 Cele mai noi informatii referitoare la Nexus 9 spun ca HTC este producatorul acesteia si ca tableta va fi una de top cu display de 8,9 inch.
Sistemele software din tablete Microsoft Windows De curand gigantul software a anuntat ca viitoarele versiune ale sistemului de operare vor fi dezvoltate si pentru arhitectura ARM, foarte prezenta in dispozitivele mobile. ... Printre primele tablete cu Windows 7 se numara bModo12 de la bModo si Samsung Galaxy 7.
Liviu Nistoran estimeaza ca stocul de 3.000 de unitati va putea fi vandut intr-un trimestru si sustine ca Neura este peste alte tablete din piata, avand si avantajul ca este cu 40% mai ieftina decat produse concurente cu specificatii apropiate.
Respondentii sunt detinatorii unei tablete si a cel putin doua alte dispozitive conectate. Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
Aceste dispozitive, denumite tablete sunt operate cu ajutorul degetelor, prin utilizarea ecranelor capacitive cu atingere multipla, astfel de ecrane fiind superioare calitativ ecranelor rezistive operate prin stilou. ... Componentele unei tablete Interfata cu utilizatorul O caracteristica de baza a tabletelor este reprezentata de introducerea tactila (eng., touch input ).
O modalitate prin care Google poate castiga cota de piata este sa reproduca strategia Amazon de a vinde tablete la un pret mult sub cel al concurentei si pe pierdere. Si are si resursele sa faca acest lucru in conditiile in care cumpara Motorola, care produce deja tablete.
Utilizatorii vor putea renunta la versiunea Explorer a interfetei si vor putea lucra in modul Metro, care va transforma PC-urile in tablete sau smartphone-uri de mari dimensiuni.
Oferta Evolio pentru Germania si Austria include in principal tablete, smartphone-uri si sisteme de navigatie GPS It.bzi.ro : ... Oferta Evolio pentru aceasta noua piata de desfacere include in principal tablete, smartphone-uri si sisteme de navigatie GPS.
Cele mai bune tablete ieftine existente acum in Romania. ... Mai jos gasesti 5 tablete ieftine pe care nu gresesti daca le alegi:
In magazinele Carrefour oferta la tablete este foarte variata. ... 24 luni Suport tetiera - 39,9 RON 7-10 SRXA-THS710 Compatibil cu tablete pana la 10 Router Serioux N300 SRX-WR300W Viteza transfer pana la 300mb/s 4 porturi, Firewall 2 antene fixe 5dBi Garantie:
Ultrabook-uri si hibrizi, care incearca sa combine mobilitatea unei tablete cu functionalitatea unui laptop, au aparut pe piata pentru a se mula pe niste nevoi specifice ale unei categorii de utilizatori care, inainte de orice, are nevoie de mobilitate.
Tablete - manualul incepatorului (3) Cat de mare poate fi tableta • Tabletele de 10" Se pare ca diagonala de aproximativ 10" a prins foarte bine la consumatori. ... • Un alt tip de tablete Acer Iconia Tab W500 face parte dintr-o alta categorie de tablete.
Cele mai ieftine tablete din Romania. ... ECONOMICA.NET a facut topul celor mai accesibile trei tablete din magazinele online. 1.
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
Tablete, televizoare, calculatoare, laptopuri dar si multe alte produse te asteapta sa le cumperi. Toate ofertele sunt valabile pana pe data de 29 aprilie in limita stocului disponibil.
google-analytics.com