Cautare

132 de rezultate pentru "szekely albert" (2.54 secunde)
Seria de evenimente Trends & Friends l-a adus recent in prim plan pe Paul Corben, general manager al legendarului producator de bretele Albert Thurston.
Este evident ca aici exista o problema care trebuie rezolvata si trebuie sa ne concentram pe rezolvarea ei", a spus reprezentantul Bancii Mondiale, Istvan Szekely. ... O alta problema ridicata de catre Szekely a fost cea a pierderilor pe care le inregistreaza companiile de stat.
Este evident ca aici exista o problema care trebuie rezolvata si trebuie sa ne concentram pe rezolvarea ei", a spus reprezentantul Bancii Mondiale, Istvan Szekely. ... O alta problema ridicata de catre Szekely a fost cea a pierderilor pe care le inregistreaza companiile de stat.
Google il omagiaza pe Albert Szent-Gyorgyi, cel care a descoperit vitamina C, printr-un nou logo Google a modificat, vineri, logoul de pe pagina principala, pentru a marca implinirea a 118 ani de la nasterea lui Albert Szent-Gyorgyi, fiziolog si biochimist de origine romana, care a descoperit vitamina C si reactiile acidului citric.
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900:
Alteta Sa Serenisima Printul Albert al II-lea de Monaco (foto) va efectua, in perioada 23 - 24 aprilie, o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Romaniei, Traian Basescu, anunta un comunicat al Palatului Cotroceni.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu s-a intalnit marti, la Palatul Cotroceni, cu Majestatea Sa Regele Albert al II-lea al Belgienilor, aflat impreuna cu Majestatea Sa Regina Paola intr-o vizita de stat in Romania.
Presedintele Senatului Romaniei, senator Mircea Geoana, a primit vizita M.S.Regele Albert II al Belgienilor. ... Regele Albert II si-a exprimat multumirea fata de prietenia ce exista intre Belgia si Romania, apreciind primirea gazdelor romane.
Henry Charles Albert David este apelat in familie sa cu primul prenume: ... Albert Este un prenume indragit in familia Windsor. ... iubitul Albert, decedat prematur. ... Si printul Harry are al doilea prenume Albert.
O doamna, rugandu-l pe Albert Einstein s-o cheme la telefon, a precizat ca numarul ei este greu de memorat: ... xxx Lui Albert Einstein ii placeau filmele cu Charlie Chaplin.
Scrisoarea lui Albert Einstein despre Dumnezeu si forta suprema a universului a fost publicata initial, pe contul sau de Twitter, de catre cercetatorul Gregg Braden, cunoscut pentru cercetarile sale din domeniul fizicii cuantice.
Levente Szekely Deputatul UDMR, surpriza alegerilor din 2004 pentru judetul Galati, ales de peste 300 de persoane, este destul de mult vizibil pe Internet. ... Printre proiectele de legi semnate si de deputatul UDMR Levente Szekely se numara Legea Calului, lege pentru care demnitarul a militat intens.
Comisarul-sef al Garzii de Mediu Arad, Attila Szekely, a declarat marti pentru Mediafax ca doua ferme Smithfield, aflate in localitatile Satu Nou si Misca, au fost amendate cu cate 50.000 de lei.
Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, se declara convins ca Statutul va fi votat cu tot cu articolul referitor la autonomia culturala. ... "Este datoria noastra sa-i convingem pe partenerii nostri sa accepte autonomia culturala", a spus Albert Almos.
Albert Raileanu, angajat la Cozonac Domnesc de la Botosani, e prezent zilele acestea la targul de produse traditionale din Piata Amzei, cu:
Aventurile celor doua personaje au fost create de scriitorul Rene Goscinny si ilustratorul Albert Uderzo. ... Astfel, pe 22 octombrie a fost lansat cel de-al 34-lea volum de benzi desenate, intitulat "L‘anniversaire d‘Asterix et Obelix, le livre d‘or", publicat de editura Albert-Rene.
Alfabetul evolutiv al vietii - de Albert Ignatenko, Cosmoeniopsihologia - de Albert Ignatenko si Tehnologiile psiho-informationale - de Albert Ignatenko", ne-a spus Valentin Vladila.
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca partenerii Coalitiei vor semna un protocol de colaborare in plan local, in care se vor stipula atat procentele, cat si institutiile descentralizate ce vor reveni celor doua parti, UDMR si, respectiv, Alianta D.A.
- definitie de Albert Schweitzer Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; ... - definitie de Albert Camus Fericirea este in mod esential o stare de a merge undeva, cu toata inima, unidirectional, fara regret sau retinere.
FARCAS) Continuam prezentarea cazurilor inventariate de ufologul american Albert S. Rosales, pe teritoriul fostei URSS, in anul 1989, cazuri prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).
google-analytics.com