Cautare

71 de rezultate pentru "suciu" (2.67 secunde)
In principiu, este vorba despre rivalitatea dintre primarul PSD Ioan Suciu (foto) si "aliatul" PDL Tudorel Gurgu, contracandidatul sau de la alegerile de anul trecut.
Jurnalistul Dan Suciu urmeaza sa fie numit purtator de cuvant al Guvernului de catre premierul Mihai-Razvan Ungureanu, au declarat luni surse guvernamentale, citate de Agerpres.
Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
Ca sa tina agenda - iar televiziunile au muscat - Blejnar se contrazice cu purtatorul de vorbe goale al(e) premierului, fostul jurnalist respectabil, Dan Suciu, actuala flasneta. ... Suciu iese si zice, implicit, ca Blejnar minte, fiindca a fost revocat.
Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde - melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. ... Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul: ... Semantron 2 Narcisa Suciu a lansat si pe YouTube prima piesa de pe album, AMU-I SARA DE CRACIUN:
Narcisa Suciu a revenit cu o balada sensibila - Ai suflet trist Asculta aici melodia: https://youtu.be/D6KPQcsDc4M Narcisa Suciu colaboreaza din nou cu Mircea Rusu si lanseaza melodia Ai suflet trist, in plin acord cu anotimpul plin de melancolie in care suntem.
Si tot la capitolul SC Ecoterm Navodari, Tudorel Calapod a subliniat ca scandalul legat de schimbarea conducerii Ecoterm se afla la final, in sensul ca a castigat procesul cu fostul director al societatii mentionate, Mircea Suciu.
De altfel, asa cum arata cotidianul nostru, fosta conducerea Ecoterm, reprezentata de directorul Mircea Suciu, s-a aflat in proces cu primarul Tudorel Calapod, litigiu castigat de primarul Navodariului.
Dar nu toti romanii "calificati" au emigrat, dovada fiind procentul mare, de peste 80% al celor care sunt calificati pentru un job, explica Maria Suciu.
În 2000 avea o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro, patru ani mai târziu - 9 milioane de euro, 22 de milioane de euro în 2005, 30 de milioane în 2006, iar pentru anul acesta, Johann Suciu, managerul fabricii de la Craiova, estimeaza o cifra de afaceri de 45-48 de milioane de euro.
Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde - melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. ... Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul:
Horatiu Suciu: ... Magda Marincovici Profesorul doctor Horatiu Suciu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara din cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare (IUBCvT) Targu Mures, a avut un an record:
Deputatul PSD Daniel Suciu si-a cerut scuze dupa ce a spus in plenul Parlamentului ca "femeile se bucura de fiecare minut in plus". ... Suciu a revenit asupra declaratiei, sustinand ca nu este "nici misogin, nici grobian".
Din cate sustin gurile rele el ar fi fost fortat sa plece chiar de catre colegul sau de partid primarul Ioan Suciu. ... Sa faca ce-o vrea ca pe el nici sotia lui nu-l mai voteaza" a declarat pentru cotidianul "Replica" Ioan Suciu primarul comunei Ciobanu.
DOUA VORBE, TREI MINCIUNI - BASESCU LA REALITATEA TV, TRANSCRIPT Dan Suciu: In ultimele zile abunda cuvintele grele pe scena politica:
Functionarii publici din administratia locala ar putea sa sarbatoreasca sfirsitul de an in greva generala, a declarat, ieri, Valer Suciu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratia Publica Locala.
Ion Hanceanu nu a facut demersurile necesare pentru recuperarea celor 63 de miliarde furate de catre Mircea Suciu. Am facut adrese catre Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, cat si la DNA Bucuresti, sa imi comunice stadiul dosarelor de cercetare penala ale lui Mircea Suciu.
Potrivit purtatorului de cuvant al guvernului, Dan Suciu, o delegatie a CE va fi in Romania in perioada 29 februarie - 2 martie si va analiza situatia in ceea ce priveste POSDRU.
Artista Narcisa Suciu a lansat cartea ,,Mama, povesteste-mi despre tine", carte pe care a scris-o cu ajutorul fiicei sale, Daria.
Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, a explicat la Digi24 de ce prefera banca centrala sa majoreze dobanda-cheie cu pasi mici.
google-analytics.com