Cautare

30948 de rezultate pentru "str stefan cel mare iasi nr tel" (3.43 secunde)
Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. ... In caz de necesitate activitatea va fi intrerupta si se va permite accesul la Palatul Parlamentului prin intrarea din Str. ... - Str. ... Stefan cel Mare - Piata Victoriei; ... Stefan cel Mare;
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... scria cel putin pentru o femeie, daca nu pentru mai multe deodata, carora le trimitea apoi, la toate in acelasi timp, poeziile - ceea ce, spune el, nu e cinic:
Stefan de 44 de ani din jud. ... Magheru dinspre str. ... Virginia de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Str. Anton Pan dinspre B-dul Unirii catre str. ... FLORINA de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford, pe Str.
Eminescu nu a acceptat sa faca niciun fel de compromisuri, si de aceea era cel mai periculos dintre ei.
Stefan Banica le da intalnire fanilor sai intr-un turneu national de amploare alaturi de trupa sa, "Rock’n’Roll Band" si grupul "The 50’s", care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in zece dintre cele mai importante orase din tara.
Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Seful Departamentului de Politici Economice si Financiare al Partidului Social Democrat, deputatul Viorel Stefan (foto), a declarat, sambata seara, ca gestionarea acordului cu FMI ridica multe semne de intrebare si ca PSD, daca va ajunge la guvernare, ar putea trece inclusiv la renegocierea acordului.
Stefan Banica, turneu national prin opt orase! ... Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. Un concert incendiar cu Stefan Banica si invitatii sai!
Stefan Banica Jr. ... Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
Totodata, compania isi continua extinderea in Bucuresti, Iasi si Popesti-Leordeni. Magazinul in format Loco din Bucecea, al 10-lea din judetul Botosani, este amplasat pe Calea Nationala, nr.70-72, bl. ... Cea din Bucuresti se gaseste in sectorul 4, pe str. Cercetatorilor, nr.
Este poate suficient ca senatorul liberal sau cel social-democrat sa il interpeleze pe ministrul Culturii. ... Publicistul Florian Popa Micsan este insa convins ca cel mai tarziu in anul 2020, dupa viitoarele alegeri locale, proiectul inginerului Titus Cristescu va fi valorificat.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
Stefan Stanciu, Mata Hari Liberalul Mircea Cristea a explicat ca vinovat pentru cele intimplate in consiliul Judetiului, alaturi de PC, este si democratul Stefan Stanciu, director al Muzeului de Istorie si fost membru PSD pina acum citeva luni.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
Atunci, Seuleanu l-a mandatat pe Stefan Mihai sa dea Asociatia in judecata, lucru care s-a si intamplat in 2004.
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook. ... Prin atitudinea fata de presa si, in primul rand, fata de ei, cei doi, Stefan si Andreea pot da un exemplu celorlalte cupluri.
google-analytics.com