Cautare

30960 de rezultate pentru "str stefan cel mare iasi nr tel" (4.18 secunde)
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Averescu - Str. ... Averescu - Str. ... Stefan cel Mare. ... Stefan cel Mare - Cal. ... Stefan cel Mare - Bd. ... Crangasi - Podul Grant - Str. ... Stefan cel Mare - Cal.
- Bunicul meu, preotul Toma Chiricuta, era un mare invatat. ... Apoi am plecat la Sighisoara, unde am facut gradinita germana si apoi scoala germana, un mare noroc pentru mine, pentru ca am intrat in contact cu o disciplina incredibila, cea germana.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi; ... Xenopol" al Academiei ROmane, Iasi;Alexa Visarion, regizor;
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
Desi nu spune care este motivul indispozitiei care l-a apucat brusc, cert este ca Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, este mai suparat ca niciodata pe cel pe care l-a sustinut timp de aproape sase luni drept candidat la Primaria Galati.
Actualul primar interimar si-a facut un titlu de glorie din faptul ca bugetul Capitalei a fost dezbatut public inainte de a fi aprobat ceea ce, in viziunea domniei sale, este un mare pas inainte.
Unitatea din Beliu, judetul Arad, se gaseste pe str. Principala, nr. ... Unitatea din Lehliu Gara, judetul Calarasi, se afla in format Standard pe str. Crinului, nr. ... Magazinul din Cluj-Napoca, al 25-lea din oras, este inaugurat pe str. Rodnei, nr. ... Cel din Targu Secuiesc, judetul Covasna, amplasat pe str.
Decebal, intoarcere inainte de intersectia cu str. ... Bratianu, stanga str. ... Bratianu, stanga pe Str.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Circulatia va fi deviata pe str. ... Traficul auto pe str. Valea Ialomitei va fi inchis incepand de luni, 30 Ianuarie 2012, pe o perioada de doi ani pe tronsonul cuprins intre Drumul Taberei si str. ... Circulatia rutiera in zona se va desfasura deviat pe str.
Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Stefan cel Mare, sector 2. ... Cercetarile sunt continuate de Sectia 6 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Consilierul prezidential, Stefan Deaconu, eliberat din functie Presedintele Traian Basescu a semnat joi, 5 iulie, decretul prezidential prin care consilierul pe probleme juridice, Stefan Deaconu, nu va mai activa in cadrul Administratiei Prezidentiale incepand cu data de 25 iulie.
Fostul deputat PSD Stefan Giuglea este in proces cu... ... Mai exact, la Cooperativa pe actiuni "Munca si Arta" conducerea a fost aleasa, potrivit lui Stefan Giuglea, nestatutar si nelegal.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
google-analytics.com