Cautare

30960 de rezultate pentru "str stefan cel mare iasi nr tel" (3.79 secunde)
Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Dezrobirii, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersctia cu str. ... Gruia de 41 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Orsova, dinspre str. Cetatea de Balta catre str.
Cristina Macuc) Sub sloganul "STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Sectorul 6!", Fundatia "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet" incearca sa stranga 100.000 de semnaturi pentru initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament impotriva "hingherilor" de masini.
crestinii care se confrunta cu probleme de sanatate sau se judeca de multa vreme cu persoane foarte orgolioase, este bine sa aduca in casa lor o icoana cu SFANTUL STEFAN, sfintita in aceasta zi.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: "Unirea - Cuza cel Mare, Basescu - dezbinare" Luni, 24 ianuarie, se implinesc 152 de ani de la Unirea Principatelor Romane:
Stefan Wagner. ... Stefan Wagner si poarta titlul: ... Lucrarea a aparut in format mare (27 x 21 cm), tiparita in polichromie, pe hartie cretata, la fel ca si cartea de mare succes "Trandafirul - de la mit la mileniul trei". ... Stefan WAGNER - Cluj tel/fax:
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
In prima faza, citatia trimisa pe adresa clubului nu a fost primita, sub motiv ca firma debitoare nu isi mai are sediul pe str.
In ceea ce priveste curatenia,operatorii de salubritate vor stropi, de cel putin doua ori pe zi, carosabilul, trotuarele si marile piete si zone pietonale. ... Unirii ( Hanul lui Manuc), Parcul Cismigiu, Str. ... - Sediul DGASMB din str. Foisorului nr. 56-58, sector 3, - Sediul DGASMB din str. Salcetului nr.
In scopul continuarii lucrarilor la obiectivul "Dublarea diametralei Nord - Sud - etapa I-a - pe tronsonul Buzesti - Berzei - Vasile Parvan", se inchide complet circulatia rutiera pe str. Stirbei Voda, intre str. Berzei si str. ... Calea Plevnei, str. ... Schitu Magureanu, str.
Dupa cum am mentionat in mai multe randuri in paginile cotidianului nostru, circulatia carutelor in municipiul Craiova a devenit, chipurile, legala in baza Hotararii Consiliului Local Craiova nr. ... In preambulul hotararii se mentiona pompos, dar neadevarat, ca este "in conformitate cu prevederile HG nr.
I.C.Bratianu, dinspre str. ... Lidia de 37 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Lunca Bradului, dinspre str. ... Cand a trecut de intersectia cu str.
Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. Mihail Moxa către str. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Panduri - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... Dimitrie Cantemir intre Str. Drumea Radulescu si Str. ... - Str. ... Mircea Eliade - Str.
Palatul Cercului Militar - B-dul Regina Elisabeta - Piata Operei - B.dul Eroilor Sanitari - B-dul Eroilor - str. ... Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str. ... Eroilor - Str. ... Marasti - Str.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. Capitan Zaganescu, nr.6, si are o suprafata totala de 400 mp, sala de vanzari fiind de 297 mp. Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana. ... S-a observat, de asemenea, si o implicare mai mare in raport cu oferta culturala a orasului, in special a unor categorii de public a caror participare e mai putin probabila.
Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii şi str. Batistei, sensul de mers catre Piata Romana si banda IV sensul spre Piata Universitatii, intre str. Batistei si Piata Universitatii, precum si banda I de circulatie, intre str. Batistei si str. ... Eroilor - Stirbei Voda - Calea Victoriei - Str.
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str. ... Ilie Stefan si Corneliu Cristescu, presedintele si respectiv vicepresedintele filialei.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str. Monetariei, Nr. ... Florentin Cantaragiu (tel. 0744101022) pentru "Atelierul de pictat icoane pe lemn", Dan Marinescu (tel.
google-analytics.com